Danmark

Damgaards wellness-konkurs åbnet igen

Erik Damgaards wellness paradis nåede knap at åbne, før det gik konkurs. Men nu kører spa-badene endnu engang

1/2
Næste »

Det skulle have været det helt store wellness-mekka, men drømmen sluttede, næsten inden den begyndte. Resortet 'Rømø Golf og Wellness' nåede kun at være åbent i kort tid, før selskabet bag - med rigmanden Erik Damgaard i aktionærkredsen - måtte dreje nøglen om i 2008.

Der var ellers ikke sparet på noget hvad angår lækre lokaler, store spa-områder og dyrt anlagt golfbane.

Se flere artikler fra Ekstra Bladets rejse Danmark Rundt

Tid til at dase igen
Nu, flere år efter konkursen, er der igen kommet liv i de eksklusive bygninger, der har fået nye ejere. Resortet hedder nu ’Dayz på Rømø’ og er en del af en kæde på otte feriecentre rundt om i landet.

- Da vi overtog stedet, stod her stadig kaffekopper rundt omkring, præcis som det var blevet forladt tilbage i 2008. Det var virkelig spøjst, fortæller den nye direktør, Thomas Løvgren.

Men nu er kaffekopperne fjernet, boblebadene fulde af vand og der er igen sat fuld blus på selvforkælelse og nydelse. Ordet ’dayz’ betyder at ’dase’ på engelsk, og det er lige netop det eneste gæsterne behøver at foretage sig.

Også for børn
Hvad enten man foretrækker en tur på golfbanen eller en dasetur i feriecenterets wellness-område, som gæsterne frit kan benytte, er der ingen undskyldning for ikke at komme helt ned i gear. Men selv om der står wellness på programmet, er børnene også velkomne.

- I modsætning til det gamle ’Rømø Golf og Wellness’ så er det nye ’Dayz’ også et sted, hvor man kan tage ungerne med. Vi har bowling i kælderen og er ved at få bygget store legerum med klatrestativer og bordtennis, fortæller Thomas Løvgren.

Læs mere på dayz.dk

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen