Kysse-sæder i biffen

Kæresten og dig skal i biografen og ønsker ikke et armlæn imellem jer. Flere biografer har kysserækker, hvor man kan sidde lidt tæt og flette fingre

Flere biografer har kysse-rækker og ekstra brede kisse-misse-sæder. (Foto: Colourbox)
Flere biografer har kysse-rækker og ekstra brede kisse-misse-sæder. (Foto: Colourbox)

En middag for to i stearinlysets skær, lidt god vin og bagefter en tur i biografen, er et meget klassisk bud på en date. I biffens tusmørke flettes fingre og så lægges der an til et enkelt kys, men her er det at biografsædets armlæn kommer i vejen.

Og, dog, i følge visitcopenhagen.dk er her tre bud på biografer i København, der har dobbeltsæder, som er særdeles velegnet til forelsket par, der gerne vil sidde lidt tæt.

Empire Bio har kysserække
På Nørrebro byder Empire Bio på brede dobbeltsæder på de bageste rækker i alle fire biografer. De bageste rækker er perfekte kysserækker til forelskede par. Fra Nørreport kan man tage bus 5A og biografen ligger på Guldbergsgade 29.

Metropol har 'love seats' række
Tæt ved Rådhuspladsen ligger Metropol, det tidligere Palladium og efter en total renovering har biografen fået 'love seats' - altså kærlighedsrækker - på bagerste række. Her er der plads til to på et sæde. Metropol ligger på Vesterbrogade 1.

Falkoner har kisse-misse-sæder
En af Københavns nyeste biografer er Falkoner Biograf på Frederiksberg. Alt er nyt og der er kælet for detaljerne i indretningen. Skal der kisse-misses under filmen, skal i vælge de midterste eller bagerste i sal et eller to. Falkoner Biograf ligger Sylows Allé 15 på Frederiksberg.

Se på stjerner i Tycho Brahe Planetarium
Biografen har ingen brede kærlighedssæder, men den har noget som ingen af de andre biografer har. En smuk, funklende stjernehimmel, selv om dagen. Er der noget mere romantisk end at se på stjerner med sin date. Tycho Brahe Planetarium ligger Gammel Kongevej 10.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen