Gode råd til kør-selv-skiferien

Sådan husker du det hele - til både bilen og familien

  • Hvis turen går til de nærmeste pister er her en række gode råd til turen. (Foto: Polfoto)
Hvis turen går til de nærmeste pister er her en række gode råd til turen. (Foto: Polfoto)

Seneste i EKSTRA

Hent flere
 

Hvem gider stå på en bjergtop med et barn, der ryster af kulde og slet ikke nyder ferien? Eller at blive stoppet af det lokale færdselspoliti og få en bøde, fordi man ikke vidste, at en førstehjælpskasse er lovpligtig i bilen?

Nej, vel.

For at være rimelig sikker på at få en perfekt skiferie uden ubehagelige overraskelser, skal der være tjek på en masse små detaljer, inden familien sætter sig til rette i bilen. Det ved de hos Dansk Bilferie, der er en af de største udbydere af skirejser til Norge og Sverige, ligesom de arrangerer rejser til flere andre europæiske destinationer.

- Hver gang ti danske familier tager på skiferie til vore nabolande, kører syv af dem i bil. Derfor har vi valgt at tilbyde vores kunder en huskeliste med alle de detaljer, man skal tage højde for, inden de kører hjemmefra, siger produkt & marketingchef for Dansk Bilferie, Lars Lyhne Jensen.

Læs hans gode råd til skiferien her.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik