Familier skændes efter 25 minutters ferie

Familieferien er langtfra idel lykke. Blandt andet fordi kvinderne ikke synes, mændene må kigge efter andre kvinder ved poolen

Alle glæder sig til ferien. Men ofte bliver presset for stort, og det ender i tåbelige skænderier. (Foto: Colourbox.com)
Alle glæder sig til ferien. Men ofte bliver presset for stort, og det ender i tåbelige skænderier. (Foto: Colourbox.com)

Der skal ikke mere end 25 minutters familieferie til, før det første skænderi opstår. Altså under en halv time efter hjemmet forlades.

Det viser en undersøgelse foretaget af websitet MyVoucherCodes.co.uk, der for 67 procent af 1.234 adspurgtes vedkommende måtte konstatere, at ferien langtfra er lykken.

LÆS OGSÅ:

Se også: Det tager 21 en halv time at nyde ferien

Blandt årsagerne er, at man kommer for sent til flyet (42 procent), presset ved at bruge for meget tid sammen (36 procent), hvad man skal foretage sig på ferien (28 procent), og hvor man skal spise (23 procent).

LÆS OGSÅ:

Se også: Kvinder invaderer mændenes kufferter

Halvdelen af forældrene erkendte, at skænderierne enten var udløst af dem selv eller deres partner, mens en tredjedel skød skylden på børnene.

En tidligere undersøgelse viser, at mere end tre fjerdedele af britiske par har mindst to store skænderier under en tougers ferie. Typisk opstår de på stranden eller ved poolen.

LÆS OGSÅ:

Udland - 15. jun. 2012 - kl. 07:55 Derfor er tyskerne først med håndklædet på solsengen

Den primære årsag var ifølge Latedeals.co.uk, at manden kiggede efter andre kvinder.

LÆS OGSÅ:

Se også: 10 gode råd til at undgå stress og sygdom på ferien

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen