Hun har Danmarks lækreste strandkrop

Helena Christensen gør Mads Mikkelsen, David Beckham og Jessica Alba selskab på listen over danskernes foretrukne strandkroppe

Mads Mikkelsen har vist sig frem i Star Tours reklamer. Og det er populært blandt de danske kvinder. (Foto: Stella Pictures)
Mads Mikkelsen har vist sig frem i Star Tours reklamer. Og det er populært blandt de danske kvinder. (Foto: Stella Pictures)

Det er sgu meget godt gået. Helena Christensen er 43 år - en alder, der engang for længst havde været lig med en pensionsalder for en model.

Men en undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com viser, at danskerne synes, hun ser bedre ud end nogensinde. Således er hun den dansker på listen over verdens lækreste strandkroppe, der har klaret sig bedst. Hver femte (19 procent) ville altså slet ikke blive kede af det, hvis hun kom spankulerende forbi i en bikini.

SE OGSÅ:

Rejsetips - 28. jun. 2012 - kl. 10:22 TV: Se de kendte kvinders bikini-fejl

Det ville vi heller ikke, hvis det var tilfældet for Mads Mikkelsen. Hvis altså vi bytter bikini ud med badebukser. Han var med 13 procent af stemmerne den mest populære danske mand i undersøgelsen, og internationalt slog han blandt andre Brad Pitt.

Vinderen globalt set for mændenes vedkommende var dog fodboldstjernen David Beckham, der gennem årene har formået at rette op på sit ikke altid lige skarpe indre med et særdeles skarptskåret ydre.

SE OGSÅ:

Rejsetips - 22. maj. 2012 - kl. 10:32 TV: Ser pigerne efter mændenes bule på stranden?

Og blandt kvinderne på listen var den globale topscorer skuespilleren Jessica Alba, hvis talent næppe nogensinde bringer hende på Oscarkurs, mens hvis særdeles attraktive udseende nok skal sikre hende masser af filmroller mange år endnu.

SE OGSÅ:

Udland - 2. apr. 2012 - kl. 10:51 TV: Så meget solcreme skal du smøres ind i

At vise sig frem i bikini er ikke en del af Enhedslistens partiprogram. Men måske skulle Johanne Schmidt Nielsen alligevel overveje det, for hun får en samlet 9. plads og slår blandt andre Paris Hilton og Helle Thorning Schmidt.

SE OGSÅ:

Udland - 8. maj. 2012 - kl. 11:18 TV: Se sommerens sexede bikinimode

1 af 4 Her er Helena Christensen ganske vist iført lingeri og ikke en bikini. Men vi beder jer tilgive os alligevel og i stedet bruge fantasien. (Foto: All Over)
2 af 4 Jessica Albas bikinikrop er der meget lidt at udsætte på. Men bladets egen modeekspert har alligevel en enkelt formaning. Se det i klippet 'TV: Se de kendte kvinders bikinifejl' inde i brødteksten. (Foto: All Over).
3 af 4 David Beckham er ikke længere i fordums fodboldform. Men hans sexappeal er ikke blevet mindre. (Foto: All Over)
4 af 4 Mads Mikkelsen har vist sig frem i Star Tours reklamer. Og det er populært blandt de danske kvinder. (Foto: Stella Pictures)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen