Kun hver femte af os betaler fuld pris

Vi danskere jagter de gode ferietilbud. Og mange af os fravælger drømmedestinationen, fordi vi kunne få en anden rejse billigere

Vi vil gerne slænge os på stranden. Men hvis det eksempelvis er for dyrt i Italien, så vælger mange af os Egypten i stedet for at spare penge. Også selv om vi havde glædet os til støvlelandets mad og vin. (Foto: Colourbox.com)
Vi vil gerne slænge os på stranden. Men hvis det eksempelvis er for dyrt i Italien, så vælger mange af os Egypten i stedet for at spare penge. Også selv om vi havde glædet os til støvlelandets mad og vin. (Foto: Colourbox.com)

Vi danskere elsker at gøre en god handel og er noget nær verdensmestre i at jagte tilbud. Det gælder også, når ferieplanerne skal lægges.

Faktisk køber kun hver femte den ferie, de gerne vil på, uanset prisen, viser en undersøgelse foretaget af Hotels.com.

Mere end hver anden (54 procent) bestiller således ferien online for at spare penge, mens hver tredje (32 procent) bestiller i god til for at finde de bedste tilbud. Og hver femte (18 procent) lader oven i købet prisen afgøre feriedestinationen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Få gratis overvågning af billige charterrejser

Kun hver femte (21 procent) betaler prisen uden at blinke.

Der er da også mange gode tilbud at hente, hvis man blot søger de rette steder. Således har mange rejseudbydere både rabatter til folk, der bestiller tidligt, og last-minute-tilbud til dem, der har is i maven. Herudover kan man lade sig friste af de nyere 'deal-sites', hvilket dog endnu kun få af danskerne (to procent) ifølge undersøgelsen gør brug af.

LÆS OGSÅ:

Se også: Vi er hotelgniere

Samtidig har godt hver tiende (12 procent) fundet ud af, at der kan være fordele ved at være loyal kunde hos eksempelvis et flyselskab eller en hotelkæde, fordi man gennem loyalitetsprogrammer kan få rabatter eller kontante fordele.

- Der er ingen tvivl om, at danskerne er gode til at finde de gode tilbud på i hvert tilfælde hotellet. Vi oplever bl.a. stor interesse for vores eget loyalitetsprogram 'Welcome Rewards', som vi lancerede sidste år.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sådan bor du billigere på hotel

Her er der mulighed for at optjene en gratis hotelovernatning, når man har sovet ti nætter på hotel. Herudover er der også mange, der benytter sig af vores rabatkoder og kampagner, som vi kører løbende, fortæller Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen