Her er verdens bedste hoteller

Ifølge mere end en halv million brugere over hele verden

Marrol's Boutique Hotel i den slovakiske hovedstad, Bratislava, er ifølge Expedias brugere verdens bedste hotel. Det har fem stjerner.
Marrol's Boutique Hotel i den slovakiske hovedstad, Bratislava, er ifølge Expedias brugere verdens bedste hotel. Det har fem stjerner.

Der er desværre ingen danske hoteller på top 10-listen over verdens bedste hoteller.

Men da det nu engang er sommerferie for mange danskere, kunne man måske med fordel tage et kig på de hoteller, der af mere end en halv million Expedia-brugere verden over, er blevet kåret som verdens bedste.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lås dig ind på hotelværelset med BMW-nøglen

At de er verdens bedste er ikke synonymt med, at de også er verdens dyreste. Det er med andre ord de hoteller, hvor flest gæster har følt, at der var en pefekt balance mellem pris og oplevelse.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er verdens ti bedste familiehoteller

- Målsætningen med Expedias Insiders’ Select er, at finde frem til, hvilke hoteller der totalt set byder på den bedste hoteloplevelse. Det vil kort fortalt sige hoteller, der på en række parametre overrasker positivt. Det betyder, at det bedste hotel ikke nødvendigvis er det mest luksuriøse, men derimod det hotel, hvor gæsternes bedømmelse, pris, faciliteter, oplevelse og beliggenhed overrasker mest, siger Charlotte Gogstad fra Expedia.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ:

Se også: Sådan bor du billigere på hotel

- Når det er et femstjernet hotel fra Slovakiet, der topper listen, er det et tegn på, at hoteloplevelsen mange steder i Østeuropa er steget markant de seneste år samtidig med, at der fortsat tilbydes god værdi for pengene. Det er det samme, der gælder, når der på top 10-listen er et tre-stjernet hotel i Omaha, USA, mens verdens vel nok mest luksuriøse hotel, Burj Al Arab, ikke er på listen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er Londons fem værste hoteller

De mere end 150.000 hoteller, der er blevet bedømt af brugerne, er fordelt på 74 lande, hvoraf de 28 procent ligger i Europa.

Bedste placerede danske hotel er Hilton Copenhagen Airport, der ligger nummer 140 på listen.

Se hele listen her.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen