Ferie 2 timer siden
Se Norges vilde undervandsprojekt til 169 milliarder
Ferie 7 timer siden
Borgere klager over turistdille: Storbyer vil forbyde Segways
Udland 24. jul. 2016
Eventyrlig ferie: Jagt den hellige gral som Indiana Jones
Danmark 24. jul. 2016
Slik sol på Danmarks bedste bounty-strand
Udland 23. jul. 2016
Lækker mad på ferien: Undgå turistfælder på Mallorca
Danmark 23. jul. 2016
Er du fra Tjøvenhamn? Lær at forstå bornholmsk
Udland 23. jul. 2016
I denne by vrimler det med sjældne fugle
Ferie 22. jul. 2016
Se videoen: Her ryger mand udover kanten på vandrutsjebane
Ferie 22. jul. 2016
Her er de mennesker vi hader mest på stranden
Ferie 22. jul. 2016
Ny rangliste: Her er verdens værste flyselskaber
Ferie 21. jul. 2016
Island er træt af klamme turister: I må ikke skide i det fri
Ferie 21. jul. 2016
Terrorfrygt på ferien? Sådan holder du dig opdateret
Ferie 21. jul. 2016
Populær spansk ferieø i krise: Løber tør for vand
Ferie 20. jul. 2016
Kæmpe bule i bukserne: Mand gemte vild last mellem benene
Ferie 20. jul. 2016
Dukker op af Østersøen: Her angriber vildsvin strandgæster
Ferie 20. jul. 2016
Styr på pas og dankort? Sådan undgår du identitetstyveri på ferien
Krydstogt 20. jul. 2016
Rekordmange krydstogtgæster går i land i København
Ferie 19. jul. 2016
Hidsig 26-årig tissede på passagerer i fly fra København
Ferie 19. jul. 2016
Sprang ud af fly med 7,8 mio: Nu opgiver FBI jagten på flykaprer
Ferie 19. jul. 2016
Flyselskab holder tæt om mystisk flyvning over Rusland
Rejsetips

Sådan bor du billigere på hotel

11 gode råd til at spare penge på hotelbudgettet

  • Gør dit forarbejde og bo billigere på hotel. Der er mange andre sjove ting, dine feriepenge kan bruges på. (Foto: Colourbox.com)
Gør dit forarbejde og bo billigere på hotel. Der er mange andre sjove ting, dine feriepenge kan bruges på. (Foto: Colourbox.com)

Hotelværelset er ofte en stor post i feriebudgettet, men hvis du tager dig tid til at researche lidt, inden du bestiller, kan der være masser af penge at spare.

For når du skal booke hotelværelse, er det en god ide at have nogle forskellige fif parat, så du kan få feriebudgettet til at række længere.

Hotels.com giver dig således hele 11 af slagsen, der alle giver dig mulighed for at spare lidt på hoteludgifterne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sov i en sølvmine 155 meter under jorden

1. Først og fremmest kan der være penge at spare ved at gå uden om rejsebureauerne og selv stå for hotelreservationen. Prøv at tjekke priserne på bookingportaler, hvor der ofte er gode rabatter at hente.

2. Vær opmærksom på, at der næsten altid er gode rabatperioder at gøre brug af. Tilmeld dig nyhedsbreve, så du er opdateret omkring, hvilke rabatter der gør sig gældende hvor.

3. Hvis du bestiller i god tid, kan du være heldig at få dine overnatninger til en favorabel pris, og der er gode chancer for at få rabatter eller ekstra freebies, såsom ekstra nætter uden omkostninger.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hotellet du skal kravle op på

4. Du kender sikkert loyalitetsprogrammer, som giver en gratis kop kaffe eller rabat på benzin, når du har købt en vis mængde hos samme kæde. Og nu betaler det sig også at være loyal mod sin bookingportal. Her kan du blandt andet få hver 11. overnatning gratis.

5. Samtidigt er tomme værelser i sagens natur dårlig forretning for hotellerne, hvorfor mange hoteller sænker priserne i dagene op til, hvis de har ledige værelser. På Hotels.com’s mobilapp kan du eksempelvis finde værelser for en slik ved brug af funktionen 'Aftenens lokale tilbud'. Så hvis du har is i maven, kan du på denne måde også ende med at komme langt for dit overnatningsbudget og endda være heldig at få flere stjerner med i købet, end hvad du havde regnet med.

6. Hvis du har mulighed for det, er der også penge at spare ved at undgå højsæsonerne og i stedet tage af sted i lavsæsonerne og på den måde få store prisnedsættelser.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her får du flest hotelstjerner for pengene

7. Modsat turisthotellerne har nogle hoteller primært forretningsfolk boende, hvorfor de måske er dyrere at booke på hverdage, mens mange værelser står tomme over weekenden. Her vil du altså kunne være heldig at finde gode, betalelige værelser på lækre hoteller over weekenden.

8. Sørg for at booke et hotel uden pool, restaurant og spa, hvis du alligevel ikke tror, at du vil bruge disse faciliteter. Disse vil blot forhøje den totale pris for dit værelse, og hoteller uden er oftest billigere.

9. Tager I flere af sted på ferie og prioriterer højere at komme længst på budgettet end at have hver jeres værelse, kan I prøve at booke et værelse med eksempelvis fire senge i stedet for to værelser med to senge. Ofte er der et betydeligt beløb at spare på denne måde, og I kan i stedet få større glæde af hinandens selskab.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er påskeægget du kan sove i

10. Location is everything! De mest centrale hoteller er ofte også de dyreste. Faktisk ligger de bedste hoteller ofte lige uden for byens centrum, og de er ofte billigere end de hoteller, der ligger mere centralt. Lav lidt research på byens hoteller, og se om ikke du kan få mere for pengene ved at rykke 500 meter ud fra centrum.

11. Sidst men ikke mindst kan det også være en ide at være fleksibel med hotelstjernerne. Selvom det måske ikke lyder helt logisk, så kan et 4-stjernet hotel være billigere end et 3-stjernet. Så lad være med at låse dig fast på kun at søge på 3-stjernede hoteller. Udvid din søgning. Så kan det være, du bliver positivt overrasket og kan få en ekstra stjerne oveni hatten - og oveni købet spare penge.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Mest læste i Ferie

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Michael Bo Mortensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen