Ski 2 timer siden
Kursen er god: Her kan du spare 500 kroner på skituren
Ferie 16 timer siden
Glem Tinder – Airbnb klarer dating-sagerne
Ferie 22 timer siden
TV: Sød gestus til manden der filmede Las Vegas-ferie helt forkert
Ferie 27. nov. 2015
Disse turist-destinationer er mere forurenede end du tror
Ferie 26. nov. 2015
Her bliver sex bedre og varer mindst 20 minutter længere
Ferie 26. nov. 2015
Her finder du verdens billigste femstjernede hoteller
Billedet er fra All Over Press, rettighederne er købt af Where2go, rettigheden begrænses til brug sammen med materiale skrevet af Where2go.
Rejsetips 25. nov. 2015
Stor guide: Så billigt kan du komme på juleferie
Ferie 25. nov. 2015
Gør vejen gennem lufthavnen lettere med disse kneb
Ferie 25. nov. 2015
Video: Flypassager filmer vanvittigt lyn lige uden for ruden
Ferie 25. nov. 2015
Tør du køre bil her?
Udland 24. nov. 2015
Farvel til vennerne: Her mister du Facebook og Google på ferien
Ferie 24. nov. 2015
Flyselskab mistede bombe-offers benprotese
Ferie 23. nov. 2015
Uhyggelige hotel-mysterier: Her skal du ikke holde ferie
Ferie 23. nov. 2015
Tusinder af lanterner på himmelflugt skyld i aflyste fly
Ferie 23. nov. 2015
Gratis telefoni: Sådan slipper du for en kæmperegning under ferien
Ferie 22. nov. 2015
Smart-armbånd erstatter værelsesnøgle og kreditkort på ferien
Ferie 22. nov. 2015
Her ville Harry Potter, Marty McFly og Batman bo i virkeligheden
Udland 22. nov. 2015
Ni julemarkeder du nemt og billigt kan rejse til
Krydstogt 21. nov. 2015
Katteelsker eller amatør-musiker? Kombiner krydstogt og hobby
Udland 21. nov. 2015
Tre tips til en god jul i London
Rejsetips

Sådan bor du billigere på hotel

11 gode råd til at spare penge på hotelbudgettet

  • Gør dit forarbejde og bo billigere på hotel. Der er mange andre sjove ting, dine feriepenge kan bruges på. (Foto: Colourbox.com)
Gør dit forarbejde og bo billigere på hotel. Der er mange andre sjove ting, dine feriepenge kan bruges på. (Foto: Colourbox.com)

Hotelværelset er ofte en stor post i feriebudgettet, men hvis du tager dig tid til at researche lidt, inden du bestiller, kan der være masser af penge at spare.

For når du skal booke hotelværelse, er det en god ide at have nogle forskellige fif parat, så du kan få feriebudgettet til at række længere.

Hotels.com giver dig således hele 11 af slagsen, der alle giver dig mulighed for at spare lidt på hoteludgifterne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sov i en sølvmine 155 meter under jorden

1. Først og fremmest kan der være penge at spare ved at gå uden om rejsebureauerne og selv stå for hotelreservationen. Prøv at tjekke priserne på bookingportaler, hvor der ofte er gode rabatter at hente.

2. Vær opmærksom på, at der næsten altid er gode rabatperioder at gøre brug af. Tilmeld dig nyhedsbreve, så du er opdateret omkring, hvilke rabatter der gør sig gældende hvor.

3. Hvis du bestiller i god tid, kan du være heldig at få dine overnatninger til en favorabel pris, og der er gode chancer for at få rabatter eller ekstra freebies, såsom ekstra nætter uden omkostninger.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hotellet du skal kravle op på

4. Du kender sikkert loyalitetsprogrammer, som giver en gratis kop kaffe eller rabat på benzin, når du har købt en vis mængde hos samme kæde. Og nu betaler det sig også at være loyal mod sin bookingportal. Her kan du blandt andet få hver 11. overnatning gratis.

5. Samtidigt er tomme værelser i sagens natur dårlig forretning for hotellerne, hvorfor mange hoteller sænker priserne i dagene op til, hvis de har ledige værelser. På Hotels.com’s mobilapp kan du eksempelvis finde værelser for en slik ved brug af funktionen 'Aftenens lokale tilbud'. Så hvis du har is i maven, kan du på denne måde også ende med at komme langt for dit overnatningsbudget og endda være heldig at få flere stjerner med i købet, end hvad du havde regnet med.

6. Hvis du har mulighed for det, er der også penge at spare ved at undgå højsæsonerne og i stedet tage af sted i lavsæsonerne og på den måde få store prisnedsættelser.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her får du flest hotelstjerner for pengene

7. Modsat turisthotellerne har nogle hoteller primært forretningsfolk boende, hvorfor de måske er dyrere at booke på hverdage, mens mange værelser står tomme over weekenden. Her vil du altså kunne være heldig at finde gode, betalelige værelser på lækre hoteller over weekenden.

8. Sørg for at booke et hotel uden pool, restaurant og spa, hvis du alligevel ikke tror, at du vil bruge disse faciliteter. Disse vil blot forhøje den totale pris for dit værelse, og hoteller uden er oftest billigere.

9. Tager I flere af sted på ferie og prioriterer højere at komme længst på budgettet end at have hver jeres værelse, kan I prøve at booke et værelse med eksempelvis fire senge i stedet for to værelser med to senge. Ofte er der et betydeligt beløb at spare på denne måde, og I kan i stedet få større glæde af hinandens selskab.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er påskeægget du kan sove i

10. Location is everything! De mest centrale hoteller er ofte også de dyreste. Faktisk ligger de bedste hoteller ofte lige uden for byens centrum, og de er ofte billigere end de hoteller, der ligger mere centralt. Lav lidt research på byens hoteller, og se om ikke du kan få mere for pengene ved at rykke 500 meter ud fra centrum.

11. Sidst men ikke mindst kan det også være en ide at være fleksibel med hotelstjernerne. Selvom det måske ikke lyder helt logisk, så kan et 4-stjernet hotel være billigere end et 3-stjernet. Så lad være med at låse dig fast på kun at søge på 3-stjernede hoteller. Udvid din søgning. Så kan det være, du bliver positivt overrasket og kan få en ekstra stjerne oveni hatten - og oveni købet spare penge.

Mest læste i Ferie

Hent flere

Seneste i EKSTRA

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk