TV: Få faste former på ferien

Se fitnessekspertens enkle øvelser, der gør kroppen endnu mere fast på ferien

Fitness-ekspert og personlig stylist Sarchar Leone viser, hvordan man med enkle midler og på kort tid kan holde sig i form på ferien. (Vidcap)
Fitness-ekspert og personlig stylist Sarchar Leone viser, hvordan man med enkle midler og på kort tid kan holde sig i form på ferien. (Vidcap)

Ferietid er fritid. En tid for afslapning, god mad og et ekstra glas vin eller øl.

Men det gør også ferietiden til flommetid. Og hvis du ikke skal komme hjem fra De Kanariske Øer, Thailand eller Egypten denne vinter med alt for mange ekstra kilo på bagen og en ordentlig portion dårlig samvittighed, så kan du i stedet med en række enkle øvelser holde dig i fin form på ferien.

LÆS OGSÅ:

Se også: Vi bliver fede i ferien

Det kræver hverken håndvægte, særligt udstyr eller oceaner af plads. Et helt almindeligt hotelværelse kan gøre det.

SE OGSÅ:

Rejsetips - 15. okt. 2012 - kl. 10:33 TV: Betyder størrelsen noget, Miriam?

ekstrabladet.dk/ferie har besøg af fitnessekspert og stylist, Sarchar Leone, der foruden at være tidligere dansk Miss Fitness også har trænet både NFL-spillere, NBA-spillere og kendte modeller. Blandt andet i tv-programmet ' Danmarks næste Top Model'.

SE OGSÅ:

Rejsetips - 1. okt. 2012 - kl. 09:56 TV: Se hvad babykameraet også kan bruges til

Sarchar Leone har sit eget studie i Nyhavn, hvor hun blandt andet tilbyder alt fra komplette makeovers til fitnessråd, en gennemgående kostplan eller bare en ny frisure.

LÆS MEGET MERE OM SARCHAR LEONE PÅ leonecph.wordpress.com

1 af 3 Det er ikke en vægtstang, men et kosteskaft, der stabiliserer kroppen. Sådan et kan man næsten altid opdrive på hotellet. (Vidcap)
2 af 3 Det er vigtigt, at underlaget er fast. Og synes man gulvet er for hårdt, kan man bruge et strandhåndklæde, sengetæppet eller bare en måtte. (Vidcap)
3 af 3 Fitness-ekspert og personlig stylist Sarchar Leone viser, hvordan man med enkle midler og på kort tid kan holde sig i form på ferien. (Vidcap)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen