TV: Booker hotel med ti tyre i røven

Mand booker hotel med ti tonstunge tyre løbende efter sig i Pamplona

Interessant, udfordrende eller bare dumt og fjollet?

Bookingportalen Hotels.com har i hvert fald netop lanceret en video, hvor den tidligere freestyle motocross-kører og medlem af Nitro Circus, Andy Bell booker et hotel, samtidig med at han er på flugt fra tyre under San Fermin-festivalen i den spanske by Pamplona.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fem bizarre festivaler

Ideen er, at det skal illustrere, hvor nemt det er at booke et hotel med virksomhedens smartphoneapplikation.

Og hvis det lykkes med arrige tyre, og hundredevis af testosteronbrølende ungersvende løbende omkring sig, så bør det være nemt.

Videoen er en opfølger til den virale Xtreme Booking-video fra 2011, hvor den kendte faldskærmsudspringer JT Holmes bookede sig ind på Hyatt Regency Lake Tahoe Resort, lige inden han landede på stranden foran hotellet efter et faldskærmsudspring.

LÆS OGSÅ: Nordspanske vintempler

Det lykkes Andy Bell at booke et værelse på Hotel La Perla i Pamplona med fire hurtige klik. Og med en tid på blot to minutter matcher han dermed faldskærmsudspringer JT Holmes’ tid fra 2011.

- Det lykkedes! I en knap 200 meters spurt og med ti 1000 kilos dyr i hælene lykkedes det mig at booke et hotelværelse og få min bekræftelse på bookingen. Mission fuldført! Jeg havde ellers mine tvivl om, hvorvidt det var muligt at booke et hotel under så hurtig løb.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen