Snup en billig solferie i august

Sommerudsalg: Hvorfor tilbringe den sidste sommermåned i regnvejrsdanmark, når du for ganske få penge kan hoppe på flyet sydpå

  • Ekstra Bladet Ferie har fundet en række af rejsebranchens bedste tilbud og ønsker dig god rejse. (Foto: Colourbox)
Ekstra Bladet Ferie har fundet en række af rejsebranchens bedste tilbud og ønsker dig god rejse. (Foto: Colourbox)

Regn, regn og atter regn. Den halve sommer er gået, og vejret har ikke ligefrem været skidegodt. Så er du træt af regntøj og gummistøvler, og drømmer du dig væk til varme himmelstrøg, så er det nu, du skal finde kufferten frem og pakke bikini og badeshorts og rejse sydpå.

Rejsebranchen kan nemlig lige nu præstere billige rejser til solsikre strandbyer. Og til en ganske favorabel pris. Og her er det især Tyrkiet, der kan fås til ganske lave priser.

Samtidig er der også penge at spare, hvis man tager en uspecificeret rejse. Så har du ikke noget imod at blive overrasket, kan du for blot 1849 kroner rejse med Spies til badebyen Side i Tyrkiet.

Bryder du dig bedst om at vide, hvad du får for penge, og har du måske endda lyst til at krydre ferien med lidt luksus, så kan du tage med Apollo til ferieøen Kreta og indlogere dig på et firestjernet hotel for kun 2848 kroner.

Storby for en slik
Er det mere de kulturelle oplevelser, der rykker i dig, så finder du snildt en række billige flybilletter til Europas metropoler. Var det noget med billig shopping og restaurantbesøg i Berlin? Så kan du i august flyve dertil med easyJet for kun 974 kroner. Vil du gerne mikse kultur med solrige dage, kan du få flybilletter til Rom for 1652 kroner hos Norwegian.

Uanset om feriedrømmene indeholder storby eller strand, så er det lige nu nemt at komme af sted uden at sprænge feriebudgettet.

Styr bilen sydpå

Når du ikke at få fingrene i de billige flybilletter og charterrejser, så sæt dig bag rattet og kør lige derhen, hvor det passer dig.

Ferie giver dig også nogle bud på gode kør selv-destinationer.

Kan du kun hive en forlænget weekend ud af kalenderen, er Hamborg og Amsterdam hurtigt og nemt at komme til.

Er du så heldig at kunne tage en uges ferie, kan du rejse længere sydpå som for eksempel til kør selv-paradiset Gardasøen.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen