Snup en billig solferie i august

Sommerudsalg: Hvorfor tilbringe den sidste sommermåned i regnvejrsdanmark, når du for ganske få penge kan hoppe på flyet sydpå

Ekstra Bladet Ferie har fundet en række af rejsebranchens bedste tilbud og ønsker dig god rejse. (Foto: Colourbox)
Ekstra Bladet Ferie har fundet en række af rejsebranchens bedste tilbud og ønsker dig god rejse. (Foto: Colourbox)

Regn, regn og atter regn. Den halve sommer er gået, og vejret har ikke ligefrem været skidegodt. Så er du træt af regntøj og gummistøvler, og drømmer du dig væk til varme himmelstrøg, så er det nu, du skal finde kufferten frem og pakke bikini og badeshorts og rejse sydpå.

Rejsebranchen kan nemlig lige nu præstere billige rejser til solsikre strandbyer. Og til en ganske favorabel pris. Og her er det især Tyrkiet, der kan fås til ganske lave priser.

Samtidig er der også penge at spare, hvis man tager en uspecificeret rejse. Så har du ikke noget imod at blive overrasket, kan du for blot 1849 kroner rejse med Spies til badebyen Side i Tyrkiet.

Bryder du dig bedst om at vide, hvad du får for penge, og har du måske endda lyst til at krydre ferien med lidt luksus, så kan du tage med Apollo til ferieøen Kreta og indlogere dig på et firestjernet hotel for kun 2848 kroner.

Storby for en slik
Er det mere de kulturelle oplevelser, der rykker i dig, så finder du snildt en række billige flybilletter til Europas metropoler. Var det noget med billig shopping og restaurantbesøg i Berlin? Så kan du i august flyve dertil med easyJet for kun 974 kroner. Vil du gerne mikse kultur med solrige dage, kan du få flybilletter til Rom for 1652 kroner hos Norwegian.

Uanset om feriedrømmene indeholder storby eller strand, så er det lige nu nemt at komme af sted uden at sprænge feriebudgettet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen