Top 10 over ulækre ting passagerer gør på fly

Sommerclassic: Stewardessejobbet er langt fra glamourøst. Opkast og brugte voksenbleer er en del af jobbet

Und og smuk og fuld af tro på fremtiden og det bedste i passagererne. Hun vågner dog op til en ganske anden virkelighed. (Foto: Colourbox.com)
Und og smuk og fuld af tro på fremtiden og det bedste i passagererne. Hun vågner dog op til en ganske anden virkelighed. (Foto: Colourbox.com)

Engang var det glamourøst at være stewardesse. Eller det troede mange måske.

For den virkelighed, der omgiver luftens yndefulde, smukke og velduftende heltinder, består ofte af ulækre toiletter, uvaskede passagerer og dårlige manerer.

LÆS OGSÅ: Kung-fu stewardesser

Det skriver i hvert fald stewardessen Sara Keagle, der har været i jobbet i 18 år, og som på sin blog TheFlyingPinto.com giver læserne en top 10 over de mest utiltalende ting, hun er kommet ud for. Blandt andet har hun uvidende stukket hånden ned i en fedttæt pose med opkast.

LÆS OGSÅ: Sådan driver du stewardessen til vanvid

10. Brystpumper (og her skal man huske på, at Sara Keagle er fra USA, hvor den slags er noget mere upassende end i Europa). - En kvinde besluttede sig for at malke sine bryster. Hun hev dem begge frem, og både før og under afgang samt noget af turen, sad hun bare med en pumpe på brysterne.

9. Dryppende brystmælk. - Nogle passagerer gjorde mig opmærksom på, at noget dryppede ned fra skabene over sædet. Udtrykkene i mændenes ansigter var ubetalelige, da en kvinde rejste sig op og råbte 'Åh Gud, mit brystmælk! Det er ikke længere frossent, og nu lækker posen. Hvad skal jeg gøre?'

LÆS OGSÅ: Vred vegetar kastede flymad efter stewardesse

8. Tæpper og bussemænd. - En passager på første klasse trykkede på stewardesseknappen. Hun viste mig sit tæppe og bad om at få et andet. Det undrede mig, for at alle passagerer havde fået et helt rent tæppe før efter takeoff. Jeg så ned af tæppet, og det var helt vådt og slimet med bussemænd og snot - jeg fik lyst til at kaste op, da jeg smed det i en plasticpose.

7. Ulækre snacks. - En passager rev noget af sine bare fødder ... og spiste det.

6. Ekstrasæde-toilet. - En passager havde sat sig på det ekstra sæde bagi, hvor stewardesserne sidder, mens han 'ventede på at komme på toilettet'. Han blev smidt væk. Da jeg så kom ud af toilettet og satte mig ned, fandt vi ud af, at han havde tisset på mit sæde.

5. Pedicure. - En dame ordnede fødder med en fil og en saks i sædet. Så prøvede hun at smide den døde hud ned i mit skrald.

LÆS OGSÅ: De særeste stewardesseregler

4. Vasketøj. - En passager på første klasse tog sine sure sokker på og tørrede dem over luftventilen over sit sæde. Passagerer helt ned bag i kabinen klagede over lugten.

3. Mistede trusser. - Jeg hjalp til med at rengøre flyet, så vi kunne komme af sted til tiden, og der fandt jeg et par blodige trusser i sædelommen. Det er derfor, vi bærer handsker.

2. Voksenbleer. - En person efterlod sine enorme voksenbleer på toiletsædet i helt åben tilstand. Der lå de brugte og indbydende klar til den næste passager, der skulle benytte toilettet.

1. Nummer to. En passager brugte papirservietter på toilettet til at tørre sig bagi. Men i stedet for at smide dem ud igen, blev de lagt tilbage i holderen. En af mine kolleger stak hånden ind for at tage et papir ...

Har du haft ulækre oplevelser ombord på et fly (flymaden undtaget), så del endelig dine oplevelser herunder.

kommentarer

Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.

Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen