Ferie 21 timer siden
Frygtindgydende landinger: Her er dine værste fly-mareridt
Ferie 26. jul. 2016
Se billederne: Sådan så stewardesserne ud for 70 år siden
Ferie 26. jul. 2016
Ny strejke rammer 150.000 europæiske flypassagerer
Ferie 26. jul. 2016
Træt af at gå rundt i lufthavnen? Nu kan du køre på din kuffert
Ferie 25. jul. 2016
Ups! Stærk passager river loftet ud af fly
Ferie 25. jul. 2016
Se Norges vilde undervandsprojekt til 169 milliarder
Ferie 25. jul. 2016
Borgere klager over turistdille: Storbyer vil forbyde Segways
Udland 24. jul. 2016
Eventyrlig ferie: Jagt den hellige gral som Indiana Jones
Danmark 24. jul. 2016
Slik sol på Danmarks bedste bounty-strand
Udland 23. jul. 2016
Lækker mad på ferien: Undgå turistfælder på Mallorca
Danmark 23. jul. 2016
Er du fra Tjøvenhamn? Lær at forstå bornholmsk
Udland 23. jul. 2016
I denne by vrimler det med sjældne fugle
Ferie 22. jul. 2016
Se videoen: Her ryger mand udover kanten på vandrutsjebane
Ferie 22. jul. 2016
Her er de mennesker vi hader mest på stranden
Ferie 22. jul. 2016
Ny rangliste: Her er verdens værste flyselskaber
Ferie 21. jul. 2016
Island er træt af klamme turister: I må ikke skide i det fri
Ferie 21. jul. 2016
Terrorfrygt på ferien? Sådan holder du dig opdateret
Ferie 21. jul. 2016
Populær spansk ferieø i krise: Løber tør for vand
Ferie 20. jul. 2016
Kæmpe bule i bukserne: Mand gemte vild last mellem benene
Ferie 20. jul. 2016
Dukker op af Østersøen: Her angriber vildsvin strandgæster
Rejsetips

Fem skønne spa-krydstogter

Ren forkælelse på havet

  • Ahhh! Hvor er det skønt at blive nusset om. Der er spa-oplevelser for alle på de forskellige krydstogter. (Foto: Colourbox)
Ahhh! Hvor er det skønt at blive nusset om. Der er spa-oplevelser for alle på de forskellige krydstogter. (Foto: Colourbox)

At tage på spa-krydstogt er den ultimative måde at kombinere luksus med total afslapning på. Spa-krydstogter er designet til at holde konstant fokus på forkælelse og velvære, og næsten uanset hvilket krydstogt du sejler med, vil du finde et spa-område om bord.

Ferie præsenterer dig her for nogle af branchens bedste spa-krydstogter. Bered dig på at læne dig tilbage og glemme alt om hverdagens trummerum. Det eneste, du skal, er at nyde livet.

1 Asiatisk inspireret

Costa Cruises var først til at introducere den fulde spa-oplevelse på et krydstogtskib, og i dag opererer selskabet med spa-konceptet på skibene Costa Serena, Costa Pacifica og Costa Luminosa.

Gæster bliver budt velkommen med to spa-behandlinger, to fitnesstimer og en personlig konsultation. Spa-pakken inkluderer desuden fri adgang til thalassoterapi-poolen, som er et spabad med salt fra Det Døde Hav, samt tre daglige måltider i skibets restaurant Samsara.

Spa-området hedder Samsara Spa og er fuldendt i asiatisk inspireret design med rispapir-vægge, bonsaitræer og lanterner, og hver spa-session afsluttes med et japansk te-ritual.

Læs mere på costacruise.com

2 Til luksuselskeren

SeaDream er for dem, der udelukkende ønsker sig det bedste. Rederiets to skibe, eller yachter, har hver kun 56 kahytter og en besætning på hele 90 personer, hvilket garanterer et højt serviceniveau.

SeaDreams spa-område er thai-inspireret og tilbyder en lang række behandlinger som for eksempel traditionel thailandsk massage, der udføres for at forbedre bevægelse og fleksibilitet i kroppen.

Skulle man få lyst til at vende hjem fra krydstogtet ti år yngre, kan man på SeaDream bestille en øjenløftbehandling, hvori der bliver brugt kaviar-ekstrakter.

Find ud af mere på seadream.com

3 Spa for teenagere

Spa-områderne på Royal Caribbeans skibe skiller sig ud med deres enorme fitnesscentre, der er de største på havet. Selskabet kom først med en boksering samt undervisningstimer i boksning, og så byder fitnessområdet naturligvis på et væld af maskiner og vægte.

Derudover er det muligt at tage timer i yoga, pilates, tai-chi og spinning. Du finder desuden et stort udbud af spa-behandlinger, og som noget helt særligt har Royal Caribbean et særligt spa-program dedikeret til teenagere fra 13 til 17 år. Her kan de unge forkæle sig selv med behandlinger som acne-attack og surfer-scrub.

Du finder Royal Caribbeans spa-område, Vitality Sea, på skibene Freedom, Independence og Liberty of the Seas.

Læs mere på royalcaribbean.com

4 Spa for par

Spa-området Norwegian Pearl's SouthPacific Spa, som findes om bord på Norwegian Cruise Lines skibe, inkluderer hele 20 behandlingsværelser. Tre er specialdesignet til par og tilbyder alt fra massage og manicure til tandblegning og Botox. I spa-området finder du desuden aromatiske dampbade, boblebade, afslapningsrum, stor thalassopool samt saloner, du kan slænge dig i, mens du nyder havudsigten.

Mere info på princess.com

5 Indloger dig i egen spa-villa

Mens børnene vælter sig i de mange underholdnings-tilbud, der er om bord på Disney Cruises krydstogt-skibe, kan forældrene roligt læne sig tilbage og nyde livet i Disney Magic Vista Spa. Spa-området inkluderer 11 behandlingsværelser og har en stor mængde af behandlingstilbud lige fra opvarmede afslapningsrum til alskens massager og skønhedsbehandlinger.

Du kan desuden indlogere dig i en af Vista Spas tre spa-villaer, der rummer en indendørs-behandlingssuite, som er forbundet med en privat udendørsveranda med personlig boblebad, udendørs-bruser og chaiselong.

Mere info på disneycruise.disney.go.com

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Mest læste i Ferie

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen