Udland 1 time siden
Dårlige manerer? Sådan udviser du god stil i Thailand
Danmark 11 timer siden
Levende historie: Det skal du se i Hamlets by
Ferie 27. maj 2016
Simpelt trick: Sådan får du plads på flyets første klasse
Ferie 27. maj 2016
England advarer mod farlige rejser til Danmark
Ferie 27. maj 2016
Se videoen: Vanvittig kvinde smider alt tøjet på fly
Ferie 26. maj 2016
Nøgen søvngænger tog selfie med politimænd
Ferie 26. maj 2016
Aldrig for sent: Efter 22 år går kvindes Disney-drøm i opfyldelse
Ferie 26. maj 2016
Thailand siger stop: Forbyder turisme på tre populære øer
Ferie 25. maj 2016
Se videoen: Efter 17 år åbner verdens længste jernbanetunnel
Ferie 25. maj 2016
Farlige fejl: Her er de største årsager til flystyrt
Ferie 25. maj 2016
Rejsebranchen i knæ: Sælger solferie for 599 kroner
Ferie 24. maj 2016
Gys i teltet: Her får turister besøg af tre løver
Ferie 24. maj 2016
Hov! Hvor er Louvre-pyramiden blevet af?
Ferie 24. maj 2016
Undgå at få sparket: Det må du aldrig gøre på et fly
Ferie 24. maj 2016
Vovehals? Her er de syv vildeste krydstogtskibe
Ferie 24. maj 2016
Voldsom benzin-strejke: Turister strander i Frankrig
Ferie 23. maj 2016
Leg endte tragisk: Turist og dyrepasser dræbt af hvalros
Ferie 23. maj 2016
Fly nødlander i Hamburg: Rygetrængende i 10 kilometers højde ville åbne nødudgang
Ferie 23. maj 2016
Dramatisk afsked: Fly forsinket på grund af guldfisk
Ferie 23. maj 2016
Turist 'reddede' bison-kalv: Bagefter måtte den aflives
Rejsetips

Fem skønne spa-krydstogter

Ren forkælelse på havet

  • Ahhh! Hvor er det skønt at blive nusset om. Der er spa-oplevelser for alle på de forskellige krydstogter. (Foto: Colourbox)
Ahhh! Hvor er det skønt at blive nusset om. Der er spa-oplevelser for alle på de forskellige krydstogter. (Foto: Colourbox)

At tage på spa-krydstogt er den ultimative måde at kombinere luksus med total afslapning på. Spa-krydstogter er designet til at holde konstant fokus på forkælelse og velvære, og næsten uanset hvilket krydstogt du sejler med, vil du finde et spa-område om bord.

Ferie præsenterer dig her for nogle af branchens bedste spa-krydstogter. Bered dig på at læne dig tilbage og glemme alt om hverdagens trummerum. Det eneste, du skal, er at nyde livet.

1 Asiatisk inspireret

Costa Cruises var først til at introducere den fulde spa-oplevelse på et krydstogtskib, og i dag opererer selskabet med spa-konceptet på skibene Costa Serena, Costa Pacifica og Costa Luminosa.

Gæster bliver budt velkommen med to spa-behandlinger, to fitnesstimer og en personlig konsultation. Spa-pakken inkluderer desuden fri adgang til thalassoterapi-poolen, som er et spabad med salt fra Det Døde Hav, samt tre daglige måltider i skibets restaurant Samsara.

Spa-området hedder Samsara Spa og er fuldendt i asiatisk inspireret design med rispapir-vægge, bonsaitræer og lanterner, og hver spa-session afsluttes med et japansk te-ritual.

Læs mere på costacruise.com

2 Til luksuselskeren

SeaDream er for dem, der udelukkende ønsker sig det bedste. Rederiets to skibe, eller yachter, har hver kun 56 kahytter og en besætning på hele 90 personer, hvilket garanterer et højt serviceniveau.

SeaDreams spa-område er thai-inspireret og tilbyder en lang række behandlinger som for eksempel traditionel thailandsk massage, der udføres for at forbedre bevægelse og fleksibilitet i kroppen.

Skulle man få lyst til at vende hjem fra krydstogtet ti år yngre, kan man på SeaDream bestille en øjenløftbehandling, hvori der bliver brugt kaviar-ekstrakter.

Find ud af mere på seadream.com

3 Spa for teenagere

Spa-områderne på Royal Caribbeans skibe skiller sig ud med deres enorme fitnesscentre, der er de største på havet. Selskabet kom først med en boksering samt undervisningstimer i boksning, og så byder fitnessområdet naturligvis på et væld af maskiner og vægte.

Derudover er det muligt at tage timer i yoga, pilates, tai-chi og spinning. Du finder desuden et stort udbud af spa-behandlinger, og som noget helt særligt har Royal Caribbean et særligt spa-program dedikeret til teenagere fra 13 til 17 år. Her kan de unge forkæle sig selv med behandlinger som acne-attack og surfer-scrub.

Du finder Royal Caribbeans spa-område, Vitality Sea, på skibene Freedom, Independence og Liberty of the Seas.

Læs mere på royalcaribbean.com

4 Spa for par

Spa-området Norwegian Pearl's SouthPacific Spa, som findes om bord på Norwegian Cruise Lines skibe, inkluderer hele 20 behandlingsværelser. Tre er specialdesignet til par og tilbyder alt fra massage og manicure til tandblegning og Botox. I spa-området finder du desuden aromatiske dampbade, boblebade, afslapningsrum, stor thalassopool samt saloner, du kan slænge dig i, mens du nyder havudsigten.

Mere info på princess.com

5 Indloger dig i egen spa-villa

Mens børnene vælter sig i de mange underholdnings-tilbud, der er om bord på Disney Cruises krydstogt-skibe, kan forældrene roligt læne sig tilbage og nyde livet i Disney Magic Vista Spa. Spa-området inkluderer 11 behandlingsværelser og har en stor mængde af behandlingstilbud lige fra opvarmede afslapningsrum til alskens massager og skønhedsbehandlinger.

Du kan desuden indlogere dig i en af Vista Spas tre spa-villaer, der rummer en indendørs-behandlingssuite, som er forbundet med en privat udendørsveranda med personlig boblebad, udendørs-bruser og chaiselong.

Mere info på disneycruise.disney.go.com

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Mest læste i Ferie

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen