Mads Mikkelsen booster rejsesalget - igen

Kvinder elsker Mads Mikkelsen. Og når han reklamerer for rejser, stiger salget

  • Mads Mikkelsen kan efterhånden vælge og vrage mellem filmroller i ind- og udland. Men skuespilleren siger ikke nej til at supplere indtægterne med indspilninger af reklamefilm. (Foto: Star Tour)
Mads Mikkelsen kan efterhånden vælge og vrage mellem filmroller i ind- og udland. Men skuespilleren siger ikke nej til at supplere indtægterne med indspilninger af reklamefilm. (Foto: Star Tour)

Mads Mikkelsen har andre talenter end skuespillet. Han kan også sælge rejser.

Og de mange penge Star Tour har smidt efter den populære mand med det også internationalt store navn synes at være givet godt ud.

LÆS OGSÅ:

Se også: Peter A.G. som Jyllands Mads Mikkelsen

For rejseselskabets seneste reklamefilm, der i de seneste to uger har kørt massivt på de reklamefinansierede danske tv-kanaler, har tilsyneladende båret frugt. Ikke mindst fordi Mads Mikkelsen har været aktuel med både Nikolaj Arcels 'En kongelig affære' og Thomas Vinterbergs 'Jagten'.

- Salget er i de to uger steget 50 procent hver uge i forhold til samme uger sidste år, hvor vi også havde Mads Mikkelsens reklamefilm kørende på tv. Det vil sige, hans aktuelle succes smitter simpelthen af på vores salg af rejser, vurderer Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

LÆS OGSÅ:

Se også: Så meget tjener gulddrengen Mads Mikkelsen

Alle undersøgelser peger på, at det er kvinderne i de fleste familier bestemmer, hvor ferien skal gå hen. Og ikke så få repræsentanter fra det smukke køn er vilde med den 46-årige skuespiller, der flere gange er kåret som Danmarks lækreste mand - også af Ekstra Bladets læsere.

Stig Elling oplyser til ekstrabladet.dk/ferie, at han er kontrakligt bundet til ikke at oplyse, hvor meget man har betalt Mads Mikkelsen for filmen, men at det har været en 'stor investering, som har været alle pengene værd'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Hun har Danmarks lækreste strandkrop

- Filmen er indspillet på Cypern, og i det nye speak handler det om at tænke over livet, på os selv og vores nære. Og den appellerer til os alle, siger rejsedirektøren, der dog afviser, at Mads Mikkelsen fremover skal være synonym med Star Tour.

- Nej, alting har sin tid. Nu kører det, og det har det gjort i tre år. Men hvad der skal ske fremover, ved vi endnu ikke.

Top 10 over vinterens rejsesalg

1: Gran Canaria

2: Tenerife

3: Phuket

4: Hurghada

5: Krabi

6: Sharm El Sheikh

7: Lanzarote

8: Mexico

9: Den Dominikanske Rep.

10: Kap Verde

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen