Her er nødvendighederne når du skal flyve

Sommerclassic: Her er de vigtigste ting, du skal huske at pakke i håndbagagen på længere flyrejser

Pak klogt. Det kan få stor betydning for kvaliteten af din flyrejse. (Foto: Colourbox.com)
Pak klogt. Det kan få stor betydning for kvaliteten af din flyrejse. (Foto: Colourbox.com)

De færreste mennesker glæder sig til at sidde i det samme fly i 12 timer. Men der er måder, hvorpå du kan gøre rejsen bedre. Blandt andet ved at pakke de rigtige ting i håndbagagen.

Blogger på TheFLyingPinto og stewardesse gennem snart 20 år, Sara Keagle, giver her en række råd til, hvad der er helt essentielt, når du pakker.

For du ved aldrig, hvilke forsinkelser du løber ind i undervejs.

Ekstratøj: Et par yogabukser eller en let nederdel til kvinder eller let træningstøj til mænd. Det ser naturligvis ikke smart ud, men i tilfælde af, at du lige pludselig står med et sæt tøj smurt ind i kaffe eller karrydressing, så er det bedre end ingenting.

Tyggegummi: Til start og landing. Det hjælper, når kabinetrykket ændres.

LÆS OGSÅ: Top 10 over mest irriterende passagertyper

Underholdning: Også ting der ikke har en tænd/sluk-knap. Du ved aldrig, hvornår du strander et sted, hvor du ikke må sætte din computer eller smartphone til. Overvej noget så gammeldags som en bog eller en krydsogtværs.

Ørepropper: Tag også med til din sidemand. Man ved aldrig, hvornår en baby bryder ud i krampegråd.

Snacks: Småting der ikke skal køles såsom nødder, en müslibar eller tørret frugt. Drop junkfood som kun tapper dig for energi og gør dig mere træt og oppustet.

En vandflaske der kan fyldes op igen: Fyld den med vand efter du er gået igennem sikkerhedskontrollen. Du har vand på dig, får i letter, og samtidig sparer du penge. I Københavns Lufthavn koster en halv liter vand således 20 kroner plus pant (som du med garanti ikke indløser).

Et lille tæppe eller en sweater: De fleste flyselskaber har ikke længere tæpper om bord. Temperaturen er ikke indstillet til alle, og stewardesser firetrækker som regel en køligt klima i kabinen. Ikke mindst fordi varm luft er guf for bakterier.

LÆS OGSÅ: Top 10 over ulækre ting passagerer gør på fly

En liste med telefonnumre og vigtig information: Du ved aldrig, hvornår din mobil løber tør, og du har ikke meget glæde af at låne din sidemands mobil, hvis du ikke kan huske nogen telefonnumre.

Antibakterielle servietter: Du kan både rense dine hænder og for den sags skyld det lille bord foran dig, der ikke nødvendigvis er blevet vasket mellem flyvningerne.

Et lille førstehjælpskit: Plastre, hovedpinepiller, næsespray, servietter og piller mod diarré. Sidstnævnte er ingen fest i et fly.

Nakkepude og sovemaske.

Læbepomade og håndcreme: Luften er meget, meget tør i 11 kilometers højde.

Tandbørste og tandpasta: Det føles fantastisk at børste tænder efter en lang flyvning.

Medicin og kontaktlinser: Hvis du bruger disse forstås. Og check aldrig penge og kreditkort ind sammen med bagagen.

Og som et lille sktratip, opfordrer Sara Keagle til, at de benytter tiden straks efter meldingen om, at flyet snart skal lande, til at pakke dine ting sammen igen. Ikke blot er du klar til landingen, men der er også større chance for, at du ikke glemmer noget.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen