Persondata politik

Gorillaer i det grønne

I Rwanda er et besøg hos gorillaer et must

Mest læste i EKSTRA

Seneste i Ferie

Seneste i EKSTRA

 

Solen er netop brudt igennem morgendisen og får regnskovens grønne nuancer til at fremstå endnu stærkere. I det grønne vildnis, kun tre-fire meter borte, gynger to gorillaunger på tre måneder, mens moderen holder øje og indimellem dovent irettesætter dem.

Men først og fremmest er mit blik rettet mod den 220 kilo tunge han-gorilla, silverback, der ligger mageligt på jorden og holder øje med flokken på 16 gorillaer.

Kan den finde på at gå til angreb, når jeg lige at tænke, inden jeg får øje på mit livs udkårne. Jeg har ikke set hende så lykkelig, siden vi blev gift. Ja, skal jeg være helt ærlig, har jeg vist aldrig set hende så glad.

EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik