Persondata politik

Skjul dig i Sveriges Skagen

Blot to timer fra København kan du nyde livet på hotel Rusthållargården

Mest læste i EKSTRA

Seneste i Ferie

Seneste i EKSTRA

 

Der opstår noget magisk, når det svenske flag vajer over de klassiske røde træhuse, badet i solens skær. Med et bliver man taget tilbage til barndommen, hvor Pippi var helten, Emil fra Lønneberg lavede løjer, og Karlson klatrede på taget.

Den følelse havde jeg, da jeg fredag eftermiddag ankom til Rusthållargården i byen Arild – Sveriges svar på Skagen. En lille fiskerby i Skåne, som faktisk husede skagensmaleren P.S. Krøyer i flere somre. I dag er området efterhånden overtaget af den svenske overklasse, der bruger det som sommersted, når de skal koble helt af i fred, ro og skjul for den hektiske hverdag.

Det samme havde vi tænkt os, da vi tjekkede ind på hotellet. For selv om Arild ofte bliver sammenlignet med Skagen, er forskellen stor: Glem alt om fest, fart og farver – i stedet står menuen på god mad, total stilhed og smuk natur.

EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik