Persondata politik

Sæt kursen mod syd

Der er stadig masser at udforske i paradiset

Mest læste i EKSTRA

Seneste i Ferie

Seneste i EKSTRA

 

Direkte fly fra København til Krabi og en times kørsel mod syd bringer familien til det endnu ikke turistprægede område Si Kao. Der kan snart ikke være flere på Phuket og de øvrige kendte steder i det populære paradis. Nu har Star Tour fået øjnene op for at trække lidt i det ellers i forvejen meget lange land, der strækker sig fra Kina mod nord og til Malaysia mod syd.

Der er intet valg at træffe i forhold til hotel, for der er kun det ene, som ligger placeret i en enorm nationalpark lige ned til vandet. Thailand har meget strenge krav til, hvad der må bygges i og omkring dets beskyttede områder. Ingen huse må f.eks. være højere end palmerne, og der passes godt på strand og skov.

Anantara Si Kao Resort er forvandlet fra et gemmested for par til et familiehotel i de seneste år. Det er høj klasse hele vejen rundt – en isoleret oase langt væk fra larm og gadeboder.

EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik