Persondata politik

Den hippe ... og den hellige

Modsætninger: I Tel Aviv er det strandliv og storbysmarte unge, der sætter dagsordenen - i Jerusalem hersker Jesus-freaks og ortodokse jøder

Mest læste i EKSTRA

Seneste i Ferie

Seneste i EKSTRA

 

– Jeg er vokset op i Jerusalem. Men for ti år siden flyttede jeg til Tel Aviv, og jeg kunne ikke drømme om at flytte tilbage til Jerusalem. Det er en smuk og fantastisk by. Men Jerusalem giver mig åndenød – i Tel Aviv kan jeg trække vejret.

Vi er faldet i snak med en kvindelig keramiker, der udstiller sine varer på Tel Avivs største kunsthåndværksmarked. Hendes varer er enkle, nærmest skandinaviske i stil og farvevalg.

Islams helligste steder
Vi køber en sæbeskål og kommer til at smile ved tanken om de mange rituelle afvaskninger, der foregår i Jerusalem. Vi er lige ankommet derfra efter tre-fire døgn i den hellige stad og har endnu duften af røgelse i næseborene.

SLÅ TIL NU:

Få 3 måneder til 43,50 kr.

Se mere og bestil her »
EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik