Persondata politik

En All Inclusive-gæsts dagbog

Holder konceptet eller ej? Se hvorledes det gik en debutant, der ellers havde forsvoret, at det var noget for ham og hans familie

Mest læste i EKSTRA

Seneste i Ferie

Seneste i EKSTRA

 

Det var min første gang, og jeg var ærligt talt lidt nervøs. Ville jeg lære det hurtigt, eller ville jeg falde helt igennem? Og ville familien atter kunne vende tilbage til Danmark med både ære og værdighed i behold?

Der er sagt meget godt og ondt om All Inclusive-konceptet, men det var med en klar fordom om, at det ikke var noget for mig, at jeg sammen med min kone og datter (to et halvt år) rejste til Kreta og nærmere bestemt hotellet Atlantica Kreta Paradise, der med plads til mere end 700 gæster er et af øens absolut største.

LÆS OGSÅ: Se også: Kretas køkkenhave

SLÅ TIL NU:

Få 3 måneder til 43,50 kr.

Se mere og bestil her »
EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik