Persondata politik

Kos har fået extreme makeover

Kos er efter flere år med dårligt ry gået i charmeoffensiven og har fået en grundig renovering

Seneste i Ferie

Mest læste i Ferie

Seneste i EKSTRA

 

Grækenlands økonomi er i knæ. Lykkeligvis for det forarmede land har krisen dog ikke ændret på, at man stadig råder over nogle helt fantastiske øer omgivet af vidunderligt hav og således til stadighed har mulighed for at lokke særligt nordboer til landet.

LÆS OGSÅ: Se også: Ren retro på Rhodos

Den græske regering anerkender turismens vigtighed for landets slunkne økonomi, og således er man ved at renovere de populære ferieøer en efter en.

Eksempelvis er Kos gået fra at være en ganske slidt partyø, der primært appellerede til festglade unge, til en komfortabel, renoveret ferieø med hoteller for både børnefamilier, kræsne luksushungrende par og sportsfolket.

LÆS OGSÅ: Se også: Rhodos for fuld skrue

- Vi ser det samme i Grækenland i disse år, som også er sket i Spanien under den økonomiske krise, hvor bl.a. Mallorca og Gran Canaria har fået en extreme makeover. Grækerne er også med på vognen, og satser i høj grad på turismen som en vej ud af krisen. Kreta er i fuld gang med at blive renoveret, ligesom Rhodos, og Kos har i dén grad gennemgået en forvandling til det bedre, fortæller Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

LÆS OGSÅ: UdlandSe også: En All Inclusive-gæsts dagbog

Rejsearrangøren har derfor valgt at satse på Kos igen, da man mener, at øen nu igen vil være attrraktiv for danske charterrejsende.

- Vi satser på Kos til sommer, fordi øen nu har masser af skønne faciliteter og en høj standard af meget forskellige hoteller til enhver smag, kombineret med ægte græsk charme og natur, som danskerne er så glade for, siger Stig Elling.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik