Udland

Sæt kursen mod syd

Mest læste i EKSTRA

Hent flere

Seneste i Ferie

Hent flere

Seneste i EKSTRA

Hent flere
 

Direkte fly fra København til Krabi og en times kørsel mod syd bringer familien til det endnu ikke turistprægede område Si Kao. Der kan snart ikke være flere på Phuket og de øvrige kendte steder i det populære paradis. Nu har Star Tour fået øjnene op for at trække lidt i det ellers i forvejen meget lange land, der strækker sig fra Kina mod nord og til Malaysia mod syd.

Der er intet valg at træffe i forhold til hotel, for der er kun det ene, som ligger placeret i en enorm nationalpark lige ned til vandet. Thailand har meget strenge krav til, hvad der må bygges i og omkring dets beskyttede områder. Ingen huse må f.eks. være højere end palmerne, og der passes godt på strand og skov.

Anantara Si Kao Resort er forvandlet fra et gemmested for par til et familiehotel i de seneste år. Det er høj klasse hele vejen rundt – en isoleret oase langt væk fra larm og gadeboder.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik