Udland

Sendte skrækbillede til bekymret mor

Samantha gav sin mor en lærestreg

  • Samantha Busch sendte dette billede til sin mor, der var stærkt bekymret for, at datteren ville falde ud over skrænten. (Foto: Reddit)
Samantha Busch sendte dette billede til sin mor, der var stærkt bekymret for, at datteren ville falde ud over skrænten. (Foto: Reddit)

' Husk nu altid at se dig for, når du går over gaden. Du må ikke tage imod drinks fra fremmede. Lås altid døren på hotelværelset. Hold dig fra stoffer, og gør i det hele taget ikke noget, jeg ikke ville have gjort. I virkeligheden burde du bare blive hjemme'.

En 22-årig pige fra Illinios havde efterhånden fået nok af sin mors evige bekymringer og formaninger, og hun besluttede sig for at give hende en lærestreg.

LÆS OGSÅ:

Grand Canyon Udland Under åben himmel i bunden af Grand Canyon

Samantha Busch havde sammen med sin kæreste valgt at rejse til Grand Canyon. En rejse moderen frygtede, da man jo kan falde ud over en klippekant efter pludselige vindstød og sådan.

LÆS OGSÅ:

Se også: Højt at flyve over Grand Canyon

Men i stedet for at sende et beroligende billede til moderens mobil, så fik hun kæresten til at tage det billede ovenfor, som siden er gået verden rundt, efter at Samatha lagde det på Reddit.

I praksis står Samantha på en sikker klippeafsats, men det er naturligvis ikke det indtryk, man får vurderet ud fra hendes ansigtsudtryk.

LÆS OGSÅ:

Se også: Råt roadtrip mellem ørken og hav

Og billedet fik den ønskede effekt.

- Mit hjerte sank i 30 sekunder, sagde Rebecca Busch, der dog siden har tilgivet sin datter.

Har du et sjovt, anderledes, skræmmende eller overraskende feriefoto, så send det endelig sammen med dit fulde navn og en kort beskrivelse til rejser@eb.dk

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i Ferie
Hent flere
Seneste i Ferie
Seneste i EKSTRA
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen