Udland

Bikinipiger sælger Polar-pilsnere

Mænd i Venezuela er - præcis som alle andre. De elsker kvinder og øl

  • Måske er man ikke vild med præsident Hugo Chavez' metoder. men så er det godt, at man kan nyde en kølig pilsner i stedet og glemme politiske uenigheder for en stund. (Foto: Cervecería Polar)
« Forrige
Måske er man ikke vild med præsident Hugo Chavez' metoder. men så er det godt, at man kan nyde en kølig pilsner i stedet og glemme politiske uenigheder for en stund. (Foto: Cervecería Polar)
1/4
Næste »

Seneste i EKSTRA

Hent flere
 

Måske forbinder du primært Venezuela med en uregerlig præsident med notorisk dårlige forbindelser til USA og en massiv nationaliseret olieindustri.

Men tag ikke fejl. Venezuela er skam et interessant rejsemål for en turist. Tropisk regnskov, hvide sandstrande og en venlig lokalbefolkning er blandt de oplevelser, man bør få under et besøg.

LÆS OGSÅ:

Se også: Orgi-E: Sådan bliver du Vestegnet

Og så skulle landet også producere glimrende øl. Det er i hvert fald den tanke, vi fik på rejseredaktionen, da vi tog et kig på den yndige kalender for 2013, der er produceret af den lokale ølgigant Cervecería Polar.

LÆS OGSÅ:

Skærmbillede 2012-10-08 kl  9 25 02 AM Udland 8. okt. 2012 Se også: TV: Øl-gigant starter egen flyrute

I Venezuela kender de fleste til Chicas Polar, der med lidt god vilje er landets svar på Tuborgs nissepiger. Kampagnen kom til verden i 2001, og siden har Polar Pilzen hvert år sendt en kalender på gaden til landets tørstige ungersvende.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tørstig? Her er 21.000 steder at drikke øl

Skulle man få lyst til at rejse til Venezuela om ikke andet for at nyde den fantastiske natur eller de skønne strande, så kan vi oplyse, at billederne er taget på eksempelvis Choroni Beach eller floderne ved Gran Sabana.

SE ALLE 12 KALENDERPIGER HER (Vi tager ikke ansvar for indholdet på eksterne sites)

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk