Udland

TV: Her er verdens bedste resort

Se hvor du skal rejse hen sammen med din partner. Her er der romantikgaranti

« Forrige
1/3
Næste »

Seneste i EKSTRA

Hent flere
 

Lad os bare være ærlige. Hvis du vil besøge verdens bedste resort, skal du rejse langt. Meget langt endda. For det hedder Qualia og ligger på Hamilton Island ved Great Barrier Reef i det nordlige Australien.

Rejsemagasinet Conde Nast Traveler har således for første gang udnævnt et australsk resort til det bedste i verden, og det er blot fjerde gang i magasinets 25-årige historie, at et hotel har fået en perfekt score på 100 ud af 100 mulige point.

LÆS OGSÅ:

Kreta 072 Udland 3. nov. 2012 Se også: En All Inclusive-gæsts dagbog

Mere end 46.000 læsere har afgivet deres stemme på resorts, byer og øer over hele verden.

Qualia ligger på den privatejede ø Hamilton Island, der beskrives som et af de smukkeste steder på jorden, ikke mindst da det er omgivet af det enorme koralrev, der er kendt som Great Berrier Reef.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her de de bedste steder at rejse til i 2013

Qualia har 60 private pavillioner, der naturligvis alle har såkaldte infinity pools med udsigt ud over havet. Der er også to barer og restauranter samt naturligvis en spa i verdensklasse og et fitnesscenter.

Priserne starter ved 7.150 kroner per nat i højsæsonen, mens de kommer op i mere end 30.000 kroner, hvis man vil leje et beach house inkluderende den særlige gourmetpakke med både morgen- og aftensmad.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk