Udland

Verdens værste lufthavnsjob?

Kan du gætte, hvad det er?

  • Dette billede er taget fra cockpittet af en erfaren pilot i Finnair, der ifølge Gadling.com betegner jobbet som det værste, han har set i nogen lufthavn noget sted i verden.
Dette billede er taget fra cockpittet af en erfaren pilot i Finnair, der ifølge Gadling.com betegner jobbet som det værste, han har set i nogen lufthavn noget sted i verden.

Måske tænker du, at rengøringstjansen på et herretoilet i en egyptisk lufthavn rangerer øverst på listen over møgjobs i en lufthavn.

Men måske er dette faktisk værre. For i Indira Gandhi International Airport, der er den største i Indien, og som varetager langt størstedelen af lufttrafikken til megabyen New Delhi, findes et job, som arbejdstilsynet i Danmark næppe ville tillade.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tonsvis af te og chili

En mand udstationeres i et lille overdække, der ville blive smigret over at blive kaldt et skur, langt ude i lufthavnslandskabet, hvor han skal holde øje med start- og landingsbanerne og fjerne småting, der kan suges ind i flymotorerne eller på anden måde være til fare for flysikkerheden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Kærestetid i Indien

Her skal han så for en løn, der ikke vil resultere i mange fyldte indkøbsposer i lufthavnens tax free-afdeling, leve med et enormt støjniveau, udstødningsgasser fra tusindvis af jetfly og en gennemsnitstemperatur på 40 grader i skyggen. Den er der dog ikke meget af herude ved landingsbanerne.

Finder du omvendt jobbet interessant og udfordrende, måske fordi du elsker at kigge på fly, så kan du her læse lidt om karrieremulighederne i Indira Gandhi International Airport.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.