Persondata politik

Madorgie: Buffet med 500 retter

I Las Vegas - hvor ellers?

  • I Las Vegas er den største kunst overdrivelsens. Ceasars Palace har blandt andet en egen kopi af Colossæum med plads til 4.000 siddende gæster, et 12.000 m2 casino og et indkøbscenter, der er bygget op som et romersk palads. Og så skal vi heller ikke glemme buffeten.
I Las Vegas er den største kunst overdrivelsens. Ceasars Palace har blandt andet en egen kopi af Colossæum med plads til 4.000 siddende gæster, et 12.000 m2 casino og et indkøbscenter, der er bygget op som et romersk palads. Og så skal vi heller ikke glemme buffeten.
1 af 1
 

USA er landet, hvor intet kan blive stort nok. Og Las Vegas er byen, hvor alt ikke bare kan overdrives, men skal overdrives.

Det har man da også i den grad valgt at gøre på det legendariske hotel, Ceasars Palace, hvor man fra september genopliver den overdådige buffet kaldet The Bacchanal Buffet, der ellers lukkede ned i 2000.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mest romantiske by: Las Vegas

Navnet hentyder naturligvis til den græsk-romerske vingud Bacchus, og hvis du ønsker et madorgie i stil med en romersk rejser, så er du kommet til det rette sted.

Ni køkkener med så forskellige temaer som mexicansk, italiensk, japansk, dessert og seafood tilbereder samlet 500 forskellige retter til buffeten, der er fordelt over dagen med blandt andet 95 forskellige morgenmadsretter, 300 aftenmadsretter og 115 retter til den søde tand.

LÆS OGSÅ:

Se også: Besøg verdens eneste neon-museum

Der er i øvrigt ti slags supper hver dag samt 20 slags friskbagt brød.

SE VIDEO HER

Det har kostet 17 millioner dollar at gøre restauranten klar til de op til 600 gæster af gangen, og de, der tør, kan da også kaste sig over alt fra brændeovnsfyrede napolitanske pizzaer, kokketilberedte morgenmadsomeletter efter eget ønske, kinesiske dim sum eller alt godt fra havet - selv herude midt i ørkenen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tag med stripperen til Las Vegas

Og husk, det er jo USA, så der er naturligvis taget hensyn til både vegetarer, veganere, glutenallergikere og andet godtfolk. Her kommer ingen til at gå sulten fra bords.

Priserne er faktisk ikke skræmmende. Morgenmaden koster 120 kroner, frokosten 150 kroner og aftensmaden 240 kroner.

LÆS OGSÅ:

Se også: Flyselskab - nu med strippere

Prisen for et par løbesko eller indmeldelse i fitnesscenter efter hjemkomsten til Danmark er ikke indregnet.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik