Ferie 2 timer siden
Flere hundrede turister forsvundet efter vulkanudbrud på populær ferieø
Ferie 15 timer siden
Hule fryser til is om sommeren - kan du gætte hvorfor?
Ferie 18 timer siden
Ny lov: Nu kan du snart gå nøgen rundt i Paris
Ferie 27. sep. 2016
Her er verdens største turistmagneter – har du været der?
Ferie 27. sep. 2016
Vidste du det? Derfor er fly altid hvide
Ferie 27. sep. 2016
Slut med forsvundne fly: Her er den helt nye teknologi
Ferie 27. sep. 2016
Dårlig P-plads: Her bliver bilen smadret af lettende fly
Ferie 27. sep. 2016
Par tog feriefoto af søde små piger - men fik sig en grim overraskelse
Ferie 26. sep. 2016
Mulig diskrimination: Transkønnede smidt hjem fra lufthavn
Ferie 26. sep. 2016
Rædselstur: Kvinde fik uhyggelig sidemand på flyet
Ferie 26. sep. 2016
Døds-gopler lukker strande i populært ferieparadis
Ferie 25. sep. 2016
2000 år gammelt skelet fundet i berømt skibsvrag
Udland 25. sep. 2016
Historisk perle: Besøg Europas uberørte tidslomme
Udland 24. sep. 2016
Absurd tørst: Så mange liter øl bliver drukket til Oktoberfest
Ferie 23. sep. 2016
Advokat sagsøger flyselskab: Fik plads ved siden af tyk mand
Ferie 23. sep. 2016
Var det noget? Hold ferie i en milliondyr luksus-træhytte
Ferie 23. sep. 2016
Løj om ulykke så forsikringen dækkede: Nu er Paul død
Ferie 22. sep. 2016
By bruger 30 millioner kroner på underjordisk rørsystem til øl
Ferie 22. sep. 2016
Otte minutter i luften: Her åbner verdens korteste flyrute
Ferie 22. sep. 2016
Par er ved at misse fly: Så stormer de landingsbanen
Udland

Madorgie: Buffet med 500 retter

I Las Vegas - hvor ellers?

  • I Las Vegas er den største kunst overdrivelsens. Ceasars Palace har blandt andet en egen kopi af Colossæum med plads til 4.000 siddende gæster, et 12.000 m2 casino og et indkøbscenter, der er bygget op som et romersk palads. Og så skal vi heller ikke glemme buffeten.
I Las Vegas er den største kunst overdrivelsens. Ceasars Palace har blandt andet en egen kopi af Colossæum med plads til 4.000 siddende gæster, et 12.000 m2 casino og et indkøbscenter, der er bygget op som et romersk palads. Og så skal vi heller ikke glemme buffeten.

USA er landet, hvor intet kan blive stort nok. Og Las Vegas er byen, hvor alt ikke bare kan overdrives, men skal overdrives.

Det har man da også i den grad valgt at gøre på det legendariske hotel, Ceasars Palace, hvor man fra september genopliver den overdådige buffet kaldet The Bacchanal Buffet, der ellers lukkede ned i 2000.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mest romantiske by: Las Vegas

Navnet hentyder naturligvis til den græsk-romerske vingud Bacchus, og hvis du ønsker et madorgie i stil med en romersk rejser, så er du kommet til det rette sted.

Ni køkkener med så forskellige temaer som mexicansk, italiensk, japansk, dessert og seafood tilbereder samlet 500 forskellige retter til buffeten, der er fordelt over dagen med blandt andet 95 forskellige morgenmadsretter, 300 aftenmadsretter og 115 retter til den søde tand.

LÆS OGSÅ:

Se også: Besøg verdens eneste neon-museum

Der er i øvrigt ti slags supper hver dag samt 20 slags friskbagt brød.

SE VIDEO HER

Det har kostet 17 millioner dollar at gøre restauranten klar til de op til 600 gæster af gangen, og de, der tør, kan da også kaste sig over alt fra brændeovnsfyrede napolitanske pizzaer, kokketilberedte morgenmadsomeletter efter eget ønske, kinesiske dim sum eller alt godt fra havet - selv herude midt i ørkenen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tag med stripperen til Las Vegas

Og husk, det er jo USA, så der er naturligvis taget hensyn til både vegetarer, veganere, glutenallergikere og andet godtfolk. Her kommer ingen til at gå sulten fra bords.

Priserne er faktisk ikke skræmmende. Morgenmaden koster 120 kroner, frokosten 150 kroner og aftensmaden 240 kroner.

LÆS OGSÅ:

Se også: Flyselskab - nu med strippere

Prisen for et par løbesko eller indmeldelse i fitnesscenter efter hjemkomsten til Danmark er ikke indregnet.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet

Mest læste i Ferie

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen