Udland

Fotograf ribbede fly i årevis

Gennem tre år stjal en fransk fotograf bestik og servietter fra 1. Klasse på primært Air France-fly. Han stjal for mindst 75.000 kroner

  • Det ser nobelt ud. Men de virkelige skurke rejser på 1. Klasse. Således også en 28-årig fransk fotograf, der systematisk gennem flere år havde stjålet fra primært Air France-fly. (Foto: Colourbox.com)
Det ser nobelt ud. Men de virkelige skurke rejser på 1. Klasse. Således også en 28-årig fransk fotograf, der systematisk gennem flere år havde stjålet fra primært Air France-fly. (Foto: Colourbox.com)

Men hører jævnligt om folk, der stjæler printerpapir og kuglepenne på jobbet. Men meget få kontortyve er så effektive og systematiske, som den nu 28-årige fotograf, som over en periode på flere år stjal alt fra servietter til tallerkener, bestik og tæpper fra 1. Klasse på fly fra primært Air France.

LÆS OGSÅ: Pas på! Kriminaliteten firedobles nær storbylufthavne

Air France alene vurderer, at hans tyverier beløber sig i cirka 75.000 kroner, og dertil kommer tyverierne fra andre flyselskaber.

Hans projekt faldt dog sammen, da han blev taget på fersk gerning med en hel taske fuld af nøgleringe, da hans fly landede på den franske ø, Réunion, i Det Indiske Ocean.

LÆS OGSÅ: Sikkerhedspersonale stjal fra flypassagerer

De mange genstande forsøgte han gennem årene at sælge på Internettet, men flytallerkener, nøgleringe og servietter har dog næppe gjort det til nogen millionforretning for den unge mand, der må have betalt en formue for billetterne til 1. Klasse.

Nu følger så en række undersøgelser af, hvorvidt manden er med i en international forbryderring, der har specialiseret sig i tyverier fra fly, skriver nyhedsbureauet AFP...

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.