Ferie 5 timer siden
Se prostituerede thai-kvinders sære hyldest til afdød konge
Ferie 7 timer siden
Syret kemi: Tis ødelægger verdens højeste kirke
Danmark 25. okt. 2016
Gigantisk museum på vej til København
Ferie 25. okt. 2016
Londons nye skyskraber til grin: Kan du se hvad den ligner?
Ferie 25. okt. 2016
24-årig rejser verden rundt: Sælger imens for 500.000 kr. om måneden
Ferie 25. okt. 2016
Kæmper med dårligt image: Trump skifter navn
Ferie 25. okt. 2016
Ørkenstat bygger kanal: Der mangler bare én ting
Ferie 24. okt. 2016
Derfor vil flyselskaber måske skære ned på din ilt
Ferie 24. okt. 2016
Verdens koldeste by: Her fryser dit spyt til is
Ferie 24. okt. 2016
Kampen om armlænet: Her gør Andy det alle har lyst til
Ferie 24. okt. 2016
Vidundere i fare: Nu vil nordmænd droppe turister
Ferie 23. okt. 2016
Drømmejobbet: Tjen kassen på at rejse, se sport og spise pizza
Udland 23. okt. 2016
Blodig historie: Bag murene i Europas værste kz-lejre
Danmark 23. okt. 2016
Forfatter: Her er Danmarks bedste ture til fods og på cykel
Udland 22. okt. 2016
Her lever folk længere end noget andet sted i verden
Ferie 21. okt. 2016
Gør du disse ting? Det hader stewardesser ved passagererne
Ferie 21. okt. 2016
Kendt rejseudbyder aflyser kvindes ferie med et 'Fuck dig'
Ferie 20. okt. 2016
Mystisk forbandelse skræmmer turister i ferieparadis
Ferie 20. okt. 2016
Stort kaos: Strejke truer danskernes juleferie
Ferie 20. okt. 2016
Dagens store helt: Dansk familiefar redder mand fra druknedøden
Udland

Tag med Ekstra Bladet til Tanzania

Læserrejse: Tanzania er verdens bedste safariland. Her kan du spærre øjnene op til rovdyrenes jagt på Serengeti-sletten

  • Læserrejsen går denne gang til Tanzania, hvor du kan opleve afventende leoparder på udkig efter bytte. (Foto: Team Benns)
Læserrejsen går denne gang til Tanzania, hvor du kan opleve afventende leoparder på udkig efter bytte. (Foto: Team Benns)

Større end stort. Sådan føles det at se tusindvis af gnuer, zebraer og gazeller i en gigantisk vildtvandring, der farver Serengeti-sletten sort, så langt øjet rækker på en Tanzania Highlight Safari.

I samarbejde med Team Benns Safari giver Ekstra Bladet Ferie dig nu chancen for at komme med på dit livs drømmerejse i selskab med vilde dyr på årets første læserrejse.

Tanzania Highlight Safari har vi valgt at kalde denne eksotiske læserrejse med højdepunkter som Kilimanjaro, Lake Manyara, Serengeti–sletten, Ngorongoro-krateret og Det Indiske Ocean. Læserrejsen er fra 5. til 16. maj og fås til en pris af 15.900 kroner pr. person.

Det er faktisk godt 5.000 kroner under normalprisen og skyldes udelukkende et godt samarbejde med Team Benns partnere i Tanzania.

Løver i træerne
Jeg har selv været på samme safari og kan garantere deltagerne en oplevelse for livet blandt løver, elefanter, leoparder, geparder, bøfler og næsehorn. Vildtvandringen (migrationen) af op mod 1,5 millioner gnuer, 300.000 zebraer og et ukendt antal antiloper og gazeller er et imponerende syn.

Vi starter eventyret onsdag 5. maj med KLM fra Kastrup via Amsterdam til foden af Afrikas største bjerg, Kilimanjaro, og kører direkte til overnatning på det luksuriøse Serena Mountain Village i Arusha.

Safarien fortsætter næste dag mod Lake Manyara, den store fugle- og vildt-rige sø i Rift Valley med overnatning på elegante Lake Manyara Serena Lodge.

I det skiftende landskab med tæt og frodig regnskov, savanne og ikke mindst søen får vi det første glimt af det rige dyreliv, der også tæller omkring 350 forskellige fuglearter. Med lidt held kan vi her opleve 'træ klatrende' løver.

Og så af sted på safari
Via den farvestrålende og eksotiske handelsby Mto Wa Mbu og Nabi Gate får vi det første glimt af Serengeti, hvor masaierne og deres kvæghold lever i fredelig harmoni med de vilde dyr.

Vi slår lejr med hele tre nætter på Serengeti Sopa Lodges med fantastisk udsigt over sletten og ikke mindst mod gnuerne og zebraernes forventede placering i vandringen. Maj måned er den bedste tid på året at se dyrenes migration, og med den følger også jagten, når løver, leoparder, geparder og hyæner tager for sig af retterne. Der er afsat tid til to daglige safari i den verdensberømte nationalpark.

Fra Serengeti kører vi retur mod Ngorongoro-krateret og ned i bunden af dette 304 km2 enestående og unikke naturfænomen, hvor ikke mindst bestanden af rovdyr er særdeles høj. Vi møder garanteret også det yderst sjældne ’sorte’ næsehorn. Herefter er der middag og overnatning på Ngorongoro Serena Safari Lodge 600 meter over krateret.

Mættet af store oplevelser blandt de vilde dyr sætter vi kurs mod Arusha og lufthavnen i Kilimanjaro, hvor vi flyver mod Mombasa med flyskift i Nairobi og med fabelagtig udsigt til Afrikas højeste bjerg.

Indiske Ocean
Fra Mombasa kører vi cirka 25 km mod syd til fire nætter med halvpension på vidunderlige Southern Palm Beach Resort direkte ud til det varme Indiske Ocean og med Østafrikas største poolområde.

Her slapper vi af med strandliv og snorkling ved de fantastiske koralrev eller nyder et nogle af hotellets aktiviteter, inden vi sætter kurs hjem mod Danmark via Nairobi og Amsterdam med ankomst i Kastrup søndag 16. maj ca. 08.45.

Det får du
Ekstra Bladet Ferie arrangerer i samarbejde med Team Benns Safari en Tanzania Highlight Safari fra 5. til 16. maj. Pris pr. person i delt dobbeltværelse er 15.900 kroner. Tillæg for enkeltværelse på 850 kroner.

Med i prisen er:
Fly t/r samt skatter og afgifter.

Indkvartering på minimum firestjernede lodges.

Safarikørsel med garanti for vinduesplads samt entré til parkerne.

Alle måltider fra morgenmad dag to til frokost dag syv.

Fire nætter på Southern Palms Beach Resort (4+) med halvpension.

Dansktalende rejseleder med speciale i safari.

Ikke med i prisen:
Drikkevarer, drikkepenge, ikke nævnte måltider, ekstra udflugter som for eksempel ballonsafari samt forsikringer, visum, vaccinationer med mere.

Udførligt program for læserrejsen fås hos Team Benns Safari på 65656568 eller via e-mail: bopo@

Det er med at være hurtig ved telefonen eller computer, idet vi kun har plads til højst 24 deltagere på denne eksotiske, eventyrlige læserrejse.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen