Udland

TV: Verdens største nøgne kvinde

Hun har udsigtspunkter fra både brysterne og hofterne

  • Prinsesse Anne stod for den officielle indvielse af den 400 meter lange kvinde, der blandt andet kaldes Slag Alice af de lokale. (Foto: AP)
Prinsesse Anne stod for den officielle indvielse af den 400 meter lange kvinde, der blandt andet kaldes Slag Alice af de lokale. (Foto: AP)
1/2
Næste »

Tænder du på nøgne kvinder? Også dem, der både er dyre og besværlige? Og som er alt andet end petite?

Så er der ingen vej uden om en rejse til Northumberland i Nordengland, hvor en knap 400 meter lang kvinde byder sig til uden for en tidligere kulmine.

Prisen for kunstværket, der med britisk vid kaldes 'Big Bird', 'Jordan' og 'Slag Alice', har kostet tre millioner engelske pund og taget to år at konstruere.

LÆS OGSÅ: Se også: Det alternative Storbritannien Det alternative Storbritannien

Det officielle navn er 'Lady of the North', og håbet er, at værket vil tiltrække besøgende fra konkurrenten, 'The Angel of the North', i Gateshead, der ligger cirka 18 kilometer væk, og dermed sprøjte en million pund årligt ind i den lokale økonomi, der har været hårdt ramt siden kulminelukningen.

'Lady of the North' har netop fået taget mødommen af prinsesse Anne, og nu kan offentligheden vandre langs den mere end seks kilometer lange kontur af den kurvede kvinde, mens der er udsigtspunkter fra hendes bryster, hofter, knæ og ankler.

Bare brysterne tårner sig op mere end 30 meter over de omgivende marker, skriver Daily Mail.

Der er brugt 1,5 millioner tons jord til at skabe kvinden, der blandt andet har affødt protester som: 'hvis vi ville have haft sådan en, hvorfor bad vi så ikke bare Jordan om at åbne en forlystelsespark?' med henvisning til den britiske og særdeles storbarmede glamourmodel, forfatter og realitystjerne.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i Ferie
Hent flere
Seneste i Ferie
Seneste i EKSTRA
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen