Udland

Taj Mahal ligger da i Dubai

Kopibygningen skal være en del af et forlystelsesland, der bliver dobbelt så stort som Disneyland og Disney World tilsammen

  • Her det nordiniske mausolæum Taj Mahal i delstaten Uttar Pradesh.
Her det nordiniske mausolæum Taj Mahal i delstaten Uttar Pradesh.

Seneste i EKSTRA

Hent flere
 

I Las Vegas har man kopier af blandt andet Eiffeltårnet, Keopspyramiden og af Colosæum, og kineserne har kopieret en hel østrigsk by i et tidligere industriområde.

Nu har man så i Dubai valgt at opføre en replika af Indiens Taj Mahal, der regnes for et af verdens menneskeskabte underværker.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er verdens syv naturlige underværker

Målet er at tiltrække flere nygifte, der hidtil har fravalgt den noget historieløse ørkenstat til fordel for europæiske storbyer eller eksotiske rejsemål som Maldiverne.

Taj Arabia, som projektet er døbt, bliver et femstjernet hotel med 300 værelser, ligesom der naturligvis også bliver plads til restauranter, butikker, kontorer og lejligheder.

SE OGSÅ:

Park 1 Udland 12. sep. 2012 Se også: TV: Gigantisk vandland midt i ørkenen

- Taj bliver bygget som et kærlighedsmonument, og vi håber på at promovere dette i Dubai som en enomt bryllupsdestination, siger udvikler Arun Mehra til news.com.au.

Det bliver en del af Dubailand, der angiveligt skal blive verdens bedste forlystelsespark, og som vil blive dobbelt så stort som både Disneyland og Disney World tilsammen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Besøg bindegale og dragende Dubai

Det ventes færdigbygget i 2014.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik