Afdød stjernekriger afslutter Star Wars-trilogi

På trods af Carrie Fishers tragiske død i december medvirker hun i de to kommende film om Stjernekrigen

  • Carrie Fisher døde i december, men kommer alligevel til at medvirke i de kommende to 'Star Wars'-film. Foto: Lucasfilm
Carrie Fisher døde i december, men kommer alligevel til at medvirke i de kommende to 'Star Wars'-film. Foto: Lucasfilm

'Star Wars'-fans kan tage det helt roligt.

Carrie Fisher, der især er kendt for sin kult-rolle som prinsesse Leia i 'Star Wars'-filmene, døde i en alder af blot 60 tilbage i december.

Nu afslører hendes bror, Todd Fisher, at hun alligevel kommer til at fuldføre den nye trilogi og dermed også kommer til at medvirke i den sidste og niende film i rækken.

Allerede i marts fortalte Disney, der står bag de nye 'Star Wars'-film, at Carrie Fisher kommer til at indgå i den ottende episode, 'Star Wars: The Last Jedi', som får premiere til december.

Inden sin død nåede hun at få alle sine scener til filmen i hus.

Efterfølgende var der dog fortsat uro blandt 'Star Wars'-fans, for hvordan ville producenterne håndtere hendes rolle i den niende episode, der har planmæssig premiere i december 2019.

Se også: Disney fortæller om planer efter Star Wars-dødsfald

Carrie Fisher og Mark Hamill i den første film om Stjernekrigen fra 1977. Foto: Lucasfilm Carrie Fisher og Mark Hamill i den første film om Stjernekrigen fra 1977. Foto: Lucasfilm

Nu har Carrie Fishers datter, Billie Lourd, og hendes bror så givet tilladelse til, at hun kan indgå i den niende film via scener, der allerede var optaget.

- Vi sagde begge 'ja, hvordan kan man tage hende ud af den'? Svaret er, at det gør man ikke, siger Todd Fisher ifølge New York Daily News til Confidential.

- Hun er lige så meget del af det som noget andet, og jeg tror, at hendes medvirken nu vil være endnu mere kraftfuld. Ligesom Obi Wan. Da sværdet hugger ham ned, bliver han endnu mere kraftfuld. Jeg synes, at det er lidt det, der er sket med Carrie. Jeg synes, at hendes eftermæle skal fortsættes.

Ifølge den afdøde 'Star Wars'-stjernes bror kommer Carrie Fishers medvirken kun til at ske gennem rigtige filmoptagelser og ikke gennem computerskabte billeder, som det eksempelvis skete i sidste års 'Rogue One' med Peter Cushing, som døde i 1994, men som alligevel medvirkede som Dødsstjerne-kommandøren Grand Moff Tarkin.

ok-harrison-ford-2015 Intl. kendte - 27. mar. 2017 Stjernekriger ude af kontrol: - Jeg er et fjols

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i Filmmagasinet
Hent flere
Mest læste i Filmmagasinet
Hent flere