Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Al Agami: Jeg er stor fan af Samuel L. Jackson

De kendte strømmede til galla-premieren på Quentin Tarantinos nye film 'The Hateful Eight'  

  • Den danske rapper Al Agami er helt vild med Samuel L. Jackson.(Foto: Jakob Jørgensen og Scanbox)
Den danske rapper Al Agami er helt vild med Samuel L. Jackson.(Foto: Jakob Jørgensen og Scanbox)
1/9
Næste »

- Jeg glæder mig helt vildt til at se Samuel L. Jackson. Jeg er en stor fan af ham. Jeg synes, at han er en virkelig god skuespiller, og så er Tarantinos film altid godt lavet, forklarede rapperen Al Agami, da han søndag aften mødte op til gallapremieren på Quentin Tarantinos nye film 'The Hateful Eight' i Imperial Biografen i København. Al Agami tilføjede i øvrigt, at Tarantinos film 'Reservoir Dogs' er hans yndlingsfilm af Tarantino skarpt efterfulgt af 'Pulp Fiction'.

Jennifer Jason Leigh med blåt øje i The-Hateful-Eight Filmnyheder - 4. jan. 2016 Aldrig har en kvinde fået så mange tæsk på film

Tarantino bruger ofte ordet 'nigger'
Jeg har for nylig lavet et interview med Samuel L. Jackson i Los Angeles, hvor han forklarede Ekstra Bladet, at han betragter sig selv som Tarantinos talerør for de sorte amerikanere. Mener du, at han har ret i det?

- Det tror jeg faktisk, at man skal spørge filminstruktøren Spike Lee om, siger Al Agami, der henviser til den afroamerikanske Spike Lee, der har lavet mange film om raceproblemer i USA.

Tarantino-Police Protest Filmnyheder - 26. dec. 2015 Tarantino: Verden er smadret til atomer

Al Agami tilføjer: Tarantino har jo været meget i fedtefadet i USA, fordi han ofte bruger ordet 'nigger' i sine film. Et ord, der er meget betændt i USA. Men selvfølgelig er Samuel L. Jackson et talerør for de sorte i Tarantinos film. Og der bliver lagt mærke til det.

Og Al Agami har fuldstændig ret med henblik på Tarantinos brug af ordet 'nigger'. I filmen 'The Hateful Eight' bliver ordet 'nigger' sagt utroligt mange gange, især af en tidligere general og en soldat fra Sydstatshæren. Men til gengæld er Samuel L. Jackson også den helt store helt i filmen, der i den grad sætter fokus på race-problematikken i 1860' ernes USA.

The-Hateful-Eight- diligence i iskoldt vinterlandskab Filmnyheder - 2. jan. 2016 Tarantino sparker røv med 70 mm

Usædvanlig god musik
Hvad siger du i øvrigt til, at filmen 'The Hateful Eight' får sit helt egen-produceret score af en af verdens største filmkomponister, nemlig italieneren Ennio Morricone?

- Waw, så er Tarantino gået tilbage til de gamle mestre. Morricone er jo en guddommelig komponist kendt fra nogle af de bedste gamle spaghetti-westerns. Så bliver det sgu storladent.

Se også: Tarantinos far om sønnen: Han er arrogant

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i Filmmagasinet
Hent flere
Mest læste i Filmmagasinet
Hent flere