Løvernes Konge genoplives: Simba og Mufasa er fundet

Disney vil genskabe Løvernes Konge i en rigtig spillefilm. Stemmerne til Mufasa og Simba er nu fundet.

For alle, der er vokset op med Disney-klassikere, er det en glædens tid, vi lever i. Disney-film, hvor vi har grædt, grint og skrålet med på alle de kendte sange.

Den store tegnefilmsproducent laver i øjeblikket remake på remake af de gamle klassikere. Senest fik vi en spillefilm med Junglebogen. Snart er Emma Watson aktuelt som Skønheden i 'Skønheden og Udyret'. Og nu er det kommet frem, hvem der skal lægge stemme til Simba i den næste Disney-satsning, Løvernes Konge.

Instruktør Jon Favreau stod ligeledes bag Junglebogen. Foto: AP Instruktør Jon Favreau stod ligeledes bag Junglebogen. Foto: AP

Det er den 33-årige skuespiller Donald Glover, der skal lægge stemme til den mest kendte løve i verden.

Dette annoncerer instruktøren, Jon Favreau, på sin Twitter. Jon Favreau stod ligeledes bag filmatiseringen af Junglebogen.

Donald Glover er stadig en forholdsvis lille fisk i den store Hollywood-sø, men senest har han medvirket i tv-serien, Atlanta, som for nyligt vandt to Golden Globes.

Derudover har instruktøren ligeledes fundet frem til, hvem der skal spille Simbas far. Og det er blevet til et genvalg af den legendariske skuespiller, James Earl Jones, der ligeledes lagde stemme til Mufasa i 1994.

James Earl Jones har også lagt stemme til en verdenskendt skurk - nemlig Darth Vader i de tre ældste Star Wars-film.

Løvernes Konge bliver en spillefilm, hvor dyrene bliver computergeneret - ligesom Junglebogen. Faktisk var der så meget computerteknologi involveret i Junglebogen, at den kunne betegnes som en animationsfilm af Oscar-akademiet.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i Filmmagasinet
Hent flere
Mest læste i Filmmagasinet
Hent flere