Se Coster-Waldau som egyptisk Gud

Se Nikolaj Coster Waldau i rollen som den magtfulde gud Horus i den kommende storfilm 'Gods of Egypt' - flot trailer plus billedgalleri fra filmen

1/9
Næste »

Den danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau har nærmest fået gudestatus for sin populære rolle som Jaime Lannister i tv-serien Game of Thrones. Men nu springer han faktisk ud som en egyptisk Gud i den kommende storfilm 'Gods of Egypt', der har premiere i de danske  biografer den 25. februar. En rolle, der på visse planer minder lidt om hans rolle i Game of Thrones. 'Gods of Egypt' foregår nemlig også i et fortidigt eventyrligt univers, hvor der både er store dinosaur-agtige fabeldyr og drager samt flyvende engle og onde dæmoner.

Se også: 'Game of Thrones'-bøger sat på standby

(artiklen fortsætter under billedet)

Gerard Butler har rollen som den nådesløse Gud Set.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film) Gerard Butler har rollen som den nådesløse Gud Set.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film)  

Nordisk Film har netop offentliggjort traileren, hvor man ser en totalt kampklar Coster-Waldau i rollen som Guden Horus, der så vidt Ekstra Bladet kunne forstå traileren også kan forvandle sig til en engel, der med lynets hast kan flyve rundt i universet.

Hug2-2015.jpg Danske kendte - 27. dec. 2015 Læserne har valgt: Han er Årets Hug

Det onde mod det gode
I dette spektakulære action-adventure, der er inspireret af den klassiske egyptiske mytologi, hænger menneskehedens overlevelse i en tynd tråd, da den uventede helt, den dødelige Bek [Brenton Twaites], tager på en nervepirrende rejse for at redde verden og hans eneste ene. For at lykkes må han indgå en usandsynlig alliance med den magtfulde gud Horus [Nikolaj Coster-Waldau] og sammen må de bekæmpe den nådesløse gud Set(Gerard Butler), der har overtaget Egyptens trone og bragt kaos til det engang fredelige og velstående rige. I deres åndeløse kamp mod Set og hans håndlangere må både gud som dødelig bevise deres mod, hvis de skal sejre i den episke sidste konfrontation.

På rollelisten medvirker blandt andre også Chadwick Boseman, Rufus Sewell, Geoffrey Rush.

Coster-Waldau Danske kendte - 29. nov. 2015 Kritik af Coster-Waldau film

Se også: Ny dansk film med Coster Waldau

Imponerende scene fra Gods of Egypt, der ender med en stor episk konfrontation mellem det onde og det gode.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film) Imponerende scene fra Gods of Egypt, der ender med en stor episk konfrontation mellem det onde og det gode.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film)

Her ses Coster-Waldau i rollen som Guden Horus med en klap for øjet.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film) Her ses Coster-Waldau i rollen som Guden Horus med en klap for øjet.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film)

Coster-Waldau ligner faktisk en Gud.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film) Coster-Waldau ligner faktisk en Gud.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film)  

Stærkek kvinder byder filmen også på.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film) Stærkek kvinder byder filmen også på.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film)

Gerard Butler som Guden Set.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film) Gerard Butler som Guden Set.(Foto: Lionsgate/Nordisk Film)  

 

En stakkels kvinde, ensom og ulykkelig. (Foto: Lionsgate/Nordisk Film) En stakkels kvinde, ensom og ulykkelig. (Foto: Lionsgate/Nordisk Film)  

 

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i Filmmagasinet
Hent flere
Mest læste i Filmmagasinet
Hent flere