Fortsættelse til kult-gyser på vej: Se traileren her

Det er 38 år siden den første 'Alien'-film kom ud med sloganet: 'I rummet kan ingen høre dig skrige'. Nu er traileren til den næste film landet - med masser af skrig. Se traileren her

Nu er endnu et kapitel om rummonstrene klar. Se traileren til 'Alien: Covenant' her
1/2
Næste »

Der er indtil videre blevet lavet syv film i rækken om de grumme aliens, og i år rammer ottende kapitel af sci-fi-gyser-serien biograferne.

Ridley Scotts gyserklassiker fra 1979 regnes som en af de helt store mesterværker inden for både science fiction og gysere. Klassiskeren har siden fået efterfølgerne: 'Aliens', 'Alien 3', 'Alien: Resurrection', 'Alien vs. Predator 1 og 2' og forløberen 'Prometheus'.

Scott, som instruerede den første film og 'Prometheus', står også bag den kommende fortsættelse, der får titlen 'Alien: Covenant'.

Batman V Superman: Dawn Of Justice Film - 26. feb. 2017 Her er 2017s værste film

Anders matthesen 2.jpg Danske kendte - 23. feb. 2017 Krise, stress og usikkerhed fik Anders Matthesen til at overveje karrierestop

Svensk stjerne vender tilbage

Der er indtil videre ikke sluppet mange informationer ud omkring handlingen i gyseren endnu. Man ved, at det er besætningen på koloniskibet 'Covenant', der opdager lidt af en paradis-planet. Men der gemmer sig et monster.

Filmen skulle - ligesom 'Prometheus' foregå før den oprindelige film fra 1979, og enkelte stjerner fra 'Prometheus' er med igen.

Skuespillerne Guy Pearce og Michael Fassbender genoptager deres roller, og det samme gør den svenske Hollywood-stjerne Noomi Rapace, som man også har set som Lisbeth Salander i 'Millenium'-trilogien.

'Alien: Covenant' har dansk premiere 18. maj.

SE TRAILEREN TIL DEN MEGET VENTEDE GYSER I KLIPPET OVER ARTIKLEN

Se traileren til gyserfilmen 'Raw', der blandt andet har fået publikummer til at besvime, her

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i Filmmagasinet
Hent flere
Mest læste i Filmmagasinet
Hent flere