Persondata politik

Pornopatter og piratfisk i 3D

'Piranha 3DD' er en åndsforladt gyserkomedie blottet for grin

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 
'Piranha 3DD'. Instr.: John Gulager. Medv.: Daniella Panabaker, Matt Bush, Chris Zylka, Katrina Bowden m.fl. 82 min. Premiere i 36 biografer
læsere:
Klik på stjernerne for at bedømme

Alexandre Ajas ’Piranha 3D’ (2010) – der var en slags remake af B-filmen ’Piranha’ fra 1978 – var på sine egne groteske præmisser en morbidt underholdende sag, der blandede glubske fortidsfisk, corny kitsch og bare bryster med et skævt glimt i øjet.

En af den slags film, der satte en ære i at være for meget, og netop derfor fungerede. Det samme kan desværre ikke siges om John Gulagers kalkulerede opfølger ’Piranha 3DD’, der bare er mere af samme slags, men uden fantasi og charme. En gennemført åndsforladt gyserkomedie, der er lige så tandløs, som den er blottet for grin.

Historien – hvis man tør bruge så stort et ord (som i øvrigt er skrevet af Marcus Dunstan og Patrick Melton, der også står bag den rærlige ’Saw’-serie) – udspiller sig denne gang i et vandland med strippere som livreddere. Så er niveauet ligesom lagt. Og så gnaskes der ellers løs i mere eller mindre (mest det sidste) afklædte legemsdele i noget, der føles meget længere end de bare 82 minutter, man har formået at strække tåbelighederne til.

Eneste nogenlunde forsonende træk er David Hasselhoff i en ætsende parodi, der om ikke andet understreger, at selvironi ikke er hans mindst karakteristiske karaktertræk.

Det er dog langtfra nok til at opveje uhyrlighederne.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik