Film-anmeldelser

Pornopatter og piratfisk i 3D

'Piranha 3DD' er en åndsforladt gyserkomedie blottet for grin

  • 'Piranha 3DD' udspiller sig i et vandland med strippere som livreddere. Og så er niveauet ligesom lagt. (Foto: UIP)
'Piranha 3DD' udspiller sig i et vandland med strippere som livreddere. Og så er niveauet ligesom lagt. (Foto: UIP)
1/2
Næste »
'Piranha 3DD'. Instr.: John Gulager. Medv.: Daniella Panabaker, Matt Bush, Chris Zylka, Katrina Bowden m.fl. 82 min. Premiere i 36 biografer
Ekstra Bladet:
0 læsere:
Klik på stjernerne for at bedømme

Alexandre Ajas ’Piranha 3D’ (2010) – der var en slags remake af B-filmen ’Piranha’ fra 1978 – var på sine egne groteske præmisser en morbidt underholdende sag, der blandede glubske fortidsfisk, corny kitsch og bare bryster med et skævt glimt i øjet.

En af den slags film, der satte en ære i at være for meget, og netop derfor fungerede. Det samme kan desværre ikke siges om John Gulagers kalkulerede opfølger ’Piranha 3DD’, der bare er mere af samme slags, men uden fantasi og charme. En gennemført åndsforladt gyserkomedie, der er lige så tandløs, som den er blottet for grin.

Historien – hvis man tør bruge så stort et ord (som i øvrigt er skrevet af Marcus Dunstan og Patrick Melton, der også står bag den rærlige ’Saw’-serie) – udspiller sig denne gang i et vandland med strippere som livreddere. Så er niveauet ligesom lagt. Og så gnaskes der ellers løs i mere eller mindre (mest det sidste) afklædte legemsdele i noget, der føles meget længere end de bare 82 minutter, man har formået at strække tåbelighederne til.

Eneste nogenlunde forsonende træk er David Hasselhoff i en ætsende parodi, der om ikke andet understreger, at selvironi ikke er hans mindst karakteristiske karaktertræk.

Det er dog langtfra nok til at opveje uhyrlighederne.

Seneste Ekstra Bladet job

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk