flash

Batman-stjerner dropper den røde løber

De tre hovedrolleindehavere i den nye Batman-film vil ikke møde op til premiererne i Mexico City og Japan

 

Stjernerne vil ikke længere være at se på de røde løbere, når den nye Batman-film The Dark Knight Rises får premiere verden over.

Først blev premieren aflyst i Paris, og nu har hovedrolleindehaverne Christian Bale, Anne Hathaway og Joseph Gordon Levitt meldt ud, at de ikke, som planlagt vil dukke op i Mexico City på mandag. Det skriver AP.

Det sker i respekt over fredagens tragedie, hvor 12 mennesker blev dræbt og 58 mennesker blev såret, da James Eagan Holmes gik amok i en biograf i Denver og skød vildt omkring sig.

Læs også: Se også: Christian Bale ser ikke sin egen mor Christian Bale ser ikke sin egen mor

The Dark Knight Rises er den sidste film i i Batman-triologien, og Warner Bros. Pictures lover dog, at der fortsat være særlige screeninger for fans, som har vundet konkurrencer og lignende.

I Finland har man valgt indtil videre at droppe reklamer for filmen, som fik premiere i går aftes, og i Hollywood er der en generelt konsensus om, at der ikke kommer nogle meldinger op, hvordan premieren er gået økonomisk set før mandag.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik