flash

Efter bruddet: Klum opgiver evig kærlighed

Topmodellen Heidi Klum fortæller nu, at hun måske aldrig vil gifte sig igen efter bruddet med eksmanden Seal.

  • Sådan så Seal og Heidi Klum ud, mens kærligheden stadig holdt. Foto: AP
Sådan så Seal og Heidi Klum ud, mens kærligheden stadig holdt. Foto: AP
 

Topmodel og Project Runway-værtinde Heidi Klum ser tilbage på separationen fra eksmanden Seal og konstaterer, at hun måske aldrig vil gifte sig igen. Det skriver hjemmesiden Female First.

Selvom modellen elskede at være i et ægteskab, er hun langt fra sikker på, at hun vil begive sig ud i et nyt. I januar blev det offentliggjort, at Klum og Seal skulle separeres.

Læs også:

Se også: Heidi Klum for tyk til at være model

- Jeg ved ikke, om jeg vil gifte mig igen, selvom jeg virkeligt elskede at være i et ægteskab. Jeg er en drømmer, og jeg elskede de årlige eventyrbryllupper, der var vores store familiefester, fortæller Klum til den tyske avis Bild am Sonntag.

- Men desværre holdt det ikke, siger hun.

Læs også:

Se også: Måske hun selv skulle på catwalken

Den 39-årige topmodel afviser samtidigt, at hun på nogen måde skulle date Thomas Hayo, der er hendes medvært i tv-programmet 'Tysklands næste topmodel'.

- Han er ikke, og har aldrig været, min kæreste. Jeg synes, at han er en skøn fyr, men han er bare ikke noget for mig, konstaterer Klum.

Læs også:

Se også: Klum: Jeg er nudist

En anden årsag til, at modellen ikke går med ægteskabsplaner er, at hun er lykkelig for sin nuværende single-status.

- Jeg synes, at alle burde arbejde noget mere på deres drømme. Jeg prøver. Jeg ser ind i fremtiden, koncentrerer mig om min familie, og jeg må sige, at jeg er lykkelig. Der er værre ting i livet end skilsmisser, vurderer Klum.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik