flash

Cliff Richard indvier park med 'syngende træer' i Aalborg

For 25 år siden plantede Sir Cliff det første træ for Ernst Trillingsgaard - 6. juni åbnes parken

  • Gamle Cliff Richard kan stadig trække fulde huse. Foto: Benjamin Kürstein
Gamle Cliff Richard kan stadig trække fulde huse. Foto: Benjamin Kürstein
1/2
Næste »

Cliff Richard plantede som første store stjerne et træ ved Aalborg Kongres & Kultur Center for 25 år siden. Nu kommer han tilbage d. 6. juni kl. 11 for at indvie det unikke parkområde, der har fået træer, som synger.

Kildeparken, der ligger i tilknytning til Aalborg Kongres & Kultur Center, vil i fremtiden kunne byde på en unik oplevelse, der kan sammenlignes med Hollywoods Walk of Fame. Parkområdet har da også fået et engelsk navn, Park of Music, da det uden tvivl bliver et besøgssted for Aalborgs mange udenlandske turister.

Læs også:

Se også: Sir Cliff - nu med egen gade

Syngend e træer
Når Cliff Richard hiver to dage ud af sin fyldte kalender, for at komme til Aalborg og klippe snoren til parkområdet, skyldes det, at det betyder meget både for ham selv som kunstner at have sit eget træ i Aalborg og for Aalborg Kongres & Kultur Center at have skabt De Syngende Træer.

Læs også:

Se også: Cliff er vild med Brødrene Olsen

Til hvert træ, som kunstnerne enten selv har plantet eller har givet deres tilladelse til blev plantet i deres navn, er der nu sat musik til. En stander ved hvert træ indeholder et lille medley af kunstnerens mest kendte musik, og aktiveres ved at man trykker på en knap.

Teknikken og et lille område af parken er med succes testet siden sensommeren 2011, og er nu efter aftale med Aalborg Kommune rullet ud, så 46 af træerne har fået musik, og de resterende kommer med næste sommer

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte