00'erne er allerede langt væk

'Dig og mig for altid' er en musical om 00'erne, som har premiere i weekenden. I denne uges udgave af 'Dans med de kendte' er der fokus på årtiet og dets mange hits

Her kan du se denne uges udgave ad 'Dans med de kendte'
1/2
Næste »

Se denne uges udgave af 'Dans med de kendte' herover artiklen

- Efter 90'erne, som var ironiens og humorens årti, vendte de gode, ægte og måske naive kærlighedssange tilbage igen ved årtusindeskiftet, fortæller teaterchef Jon Stephensen som optakt til musicalen 'Dig og mig for altid', der i denne weekenden har premiere på Aveny-T.

I forestillingen kan mange af de store danske hits fra 2000-2010 opleves i en musical, der også kredser om den evigt aktuelle kærlighed.

Skærmbillede 2016-01-17 kl. 09.02.48.png Årets Side 9-pige - 17. jan. 2016 Ville fjerne Side 9-pigen: Så vildt reagerede læserne

På scenen kan du blandt andet opleve Pernille Højmark, Lars Bom og Line Krogholm.

- Jeg kunne de fleste sange på forhånd, fortæller skuespillerinden og sangerinden, der er uddannet på den danske musicalskole.

- Vi har et godt fundament med en nyskrevet historie, og sange folk kender på forhånd. Vi har før prøvet at præsentere publikum for et helt nyt stykke og lave om på de kendte sange, men det går altså ikke, det bliver for meget, fortæller Jon Stephensen, der har været med til at arbejde på nogle af de seneste årtiers mest populære teaterkoncerter.

Hør eksempler på en meget anderledes måde at præsentere Nik&Jay-hits på i 'Dans med de kendte'.

Se denne uges udgave af 'Dans med de kendte' herover artiklen

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte