Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

44-årig tv-ekspert venter sit første barn

Livsstilseksperten Anne Glad, der er kendt fra 'Kender du typen', venter barn med kæresten

  • Anne Glad venter sit første barn til september. Foto: Henning Hjorth
Anne Glad venter sit første barn til september. Foto: Henning Hjorth

- Jeg er gravid i fjerde måned. Vi skal være forældre til september og glæder os meget, fortalte Anne Glad til Billed-Bladet til ugebladets TV-Guld fest i sidste uge.

Den 44-årige Glad, der er kendt som ekspert i 'Kender du typen' har i to år dannet par med den 13 år yngre musiker og producer Kim Vagn Wagner.

Anne Glad og Kim Vagn Wagner til TV-Guld på D'Angleterre fredag 10. marts. Foto: Tariq Mikke Khan Anne Glad og Kim Vagn Wagner til TV-Guld på D'Angleterre fredag 10. marts. Foto: Tariq Mikke Khan

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at det har været en nem graviditet.

- Jeg har det skønt! Jeg var lidt træt i januar, men ellers har jeg ikke været plaget. Vi ved godt, hvilket køn det bliver, men det har vi kun fortalt til familien.

Se også: Tv-vært scoret af 13 år yngre mand

Hun har tidligere fortalt, at hun ikke har fravalgt børn, men at det blot aldrig er sket. Nu skete det så - ganske uventet.

- Det var en overraskelse. Det var ikke bestemt planlagt, men det er absolut et ønskebarn, understreger hun.

- Det med børn har aldrig været en stor drøm for mig, men så forelskede jeg mig i en mand, der drømte om det, og så tager livet nogle gange en overraskende drejning, siger hun med et grin.

Anne Glad har tidligere fortalt, hvordan Kim så hende på en bænk i Botanisk Have, og at han derefter inviterede hende ud pr. mail.

Se også: Anne Glad: Måske dyrker jeg ikke nok sex

Indtil parret bliver forældre til en lille ny til efteråret, er der en anden 'baby', der skal ud i verden - nemlig Kims første album, der udkommer til juli under kunstnernavnet KIM.

- Det har vi meget fokus på. Det er lidt mindre abstrakt end en baby, der endnu ikke er født, lyder det fra tv-eksperten, der sidste år blev selvstændig efter mange år som strategisk direktør.

- Det er en fornøjelse at slippe for dårlig samvittighed. Og det har man, når man skal passe et karrierejob med nogle medarbejdere samtidig med at lave tv. Kim er også selvstændig, og det gør, at vi kan indrette os, som vi har lyst til. Det er dejligt.

Barslen kommer de til at deles om.

- Det er sådan, det bedst kan hænge sammen. Og det er heldigvis også den frihed, vi har som selvstændige, slutter hun.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte