Agdal: Jeg kan slet ikke udstå folk, der går for meget op i sig selv

Nina Agdal er træt af personer, der ikke kan grine af sig selv og som tager sig selv alt for seriøst

  • Janteloven er ikke ligefrem Nina Agdals kop te. Foto: All Over Press
Janteloven er ikke ligefrem Nina Agdals kop te. Foto: All Over Press

'Du skal ikke tro, du er noget'.

Sådan lyder det første bud i janteloven, der blev skabt i Aksel Sandemoses roman 'En Flygtning Krydser Sit Spor' fra 1933.

Den danske topmodel Nina Agdal har poseret i både dyrt undertøj for lingeribrandet Victoria's Secret og i minimale bikinier for Sports Illustrated.

Her kan du se Nina Agdal på den røde løber ved et Sports Illustrated-arrangement. Vurdér selv, om hun har trusser på under kjolen. Video: Splash

Som forsidesild på den kommende martsudgave af mandemagasinet Maxim fortæller den danske darling, hvor meget hun afskyr janteloven.

sports-illustrated-swimsuit-summer-of-swim-fan-concert-082816 Babes - 8. feb. 2017 Pivlækre Agdal: Sådan føler jeg mig mest sexet

- Jeg elsker folk, som kan grine af sig selv, og som ikke tager sig selv alt for seriøst, siger den 24-årige topmodel og fortsætter:

- Generelt kan jeg ikke udstå personer, der får en samtale til at dreje sig om dem. Og jeg kan slet ikke udstå folk, der går for meget op i sig selv, lyder det fra hende.

Den danske supermodel bor i øjeblikket i New York. Og selv om hun oprindeligt kommer fra den nordsjællandske by Hillerød, er det i den amerikanske millionby, at hun føler sig hjemme.

- Det er det eneste sted, jeg kan være mig selv, og hvor jeg ikke føler mig ensom, siger Agdal og tilføjer:

- For det meste er jeg jo bare et glad lille barn, lyder det fra hende.

nina-agdal Danske kendte - 30. jan. 2017 Danske Nina Agdal viser 'camel toe'

I sommer dukkede der billeder op af Nina Agdal i kærlige kys og hede omfavnelser med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio.

Den 24-årige topmodel og den 42-årige skuespiller har aldrig bekræftet forholdet, men i Maxim-interviewet bliver DiCaprio omtalt som Agdals kæreste.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte