Persondata politik

Sigurd Barrett skal skilles

Den folkekære musiker og konen er gået fra hinanden

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Den folkekære musiker Sigurd Barret skal skilles fra sin kone, operasangerinde Winnie Merete Barrett. Det meddeler han i en netop udsendt pressemeddelelse.

Her skriver han blandt andet:

- På vegne af os begge må jeg desværre meddele, at Winnie og jeg er flyttet fra hinanden med henblik på skilsmisse.

Læs også: Se også: Byens bedste løgnehistorier a la Sigurd

Og selv om skilsmisse gør ondt på alle, kan det måske være ekstra svært for Sigurd Barrett at acceptere. Han sætter nemlig de kristne værdier meget højt og har hele sit liv haft troen på Gud med sig. Og netop i forhold til tro er der ikke noget enten eller for Sigurd, hvis man skal dømme ud fra et tidligere interview.

- Jeg møder mange mennesker, der har den der lidt leverpostejagtige måde at tro på, hvor det bliver diffust hvem eller hvad for 'noget', de tror på. Eller kristendommen bliver en stor buffet, hvorfra man kan tage det, man kan lide og skabe sig sin egen gud. Det provokerer mig, siger Sigurd i et interview med udfordringen.dk.

Sigurd og Winnie har sammen fem børn, og de har været det vigtigste hensyn i separeringen, som skete for et halvt års tid siden.

Læs også: Se også: Sigurd Barrett: Mit Samsø

- Vi er nu separeret, og jeg har købt en bjælkehytte med græs på taget i Valby, så børnene nemt kan komme fra sted til sted. Det har været en rigtig svær beslutning, men efter omstændighederne har vi det godt, og vi er enige om, at børnene og deres trivsel har vores allerhøjeste prioritet, står det yderligere i pressemeddelelsen.

Sigurd Barrett fik sit folkelige gennembrud i Danmark med tv-programmerne 'Sigurds bjørnetime' og 'Hit med Sangen' på DR1.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik