Persondata politik

Så fræk er Bendtners kæreste

Nu vil udlandet også have fat i Julie Zangenberg

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Hun var kun 13 år gammel, da hun blev kendt som Klatretøsen.

Nu er 23-årige Julie Zangenberg blevet voksen og vil i lighed med mange af sine danske skuespiller-kollegaer søge mod nye udfordringer udenfor landets grænser.

- Både London og Los Angeles er vilde med hende. Der er et par af de store agenter, der har kig på hende og der er ingen tvivl om, at hun satser på at lave noget i udlandet. Altså, når der kommer noget, der passer til hende. Det skal ikke være for enhver pris, siger Zangenbergs pr-agent, Elisa Lykke.

Læs også: Se også: Julie på spring til modelkarriere

Disse billeder af Nicklas Bendtners kæreste skal være med til at få udlandets øjne op for blondinen. Derfor har hun fået taget en serie pressebilleder til sin portfolio.

- Billederne skal bruges til at vise Julies mange ansigter til diverse filmagenter både her i Danmark og i udlandet, siger Elisa Lykke.

I aviser og ugeblade optræder hun mest som Nicklas Bendtners kæreste, men også professionelt er klatretøsen begyndte at kravle opad.

Læs også: Se også: Bendtner og Julie på kærlighedsferie i Caribien

Hun er netop nu aktuel i Disneyfilmen ’Modig’, hvor hun lægger stemme til hovedrollen og til oktober i filmen ’Viceværten’, som netop er udtaget til filmfestivalen San Sebastian.

Selv er Julie ikke meget for at udtale sig, men ifølge hendes Twitter-profil er hun ’skuespiller, nørd og madelsker’.

Læs også: Se også: Her går Julie Zangenberg på udsalgsrov

Her kan man også læse, at hun åbenbart allerede er begyndt at holde møder i London, hvor hun bruger en del af tilværelsen med Bendtner.

’Møder i London. Taknemmelig, rundt på gulvet, spændt og fuld af energi! Tony The Tiger møder Jeppe på Bjerget. -Ish,’ skrev hun således den 26. juli.

Og billederne...de taler deres tydelige sprog om, at Klatretøsen er blevet voksen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik