Persondata politik

Jackies brystprojekt kostede 100.000

Det har været dyrt for Navarro at få to brystforstørrelser. Se, hvordan hun ser ud i dag

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Engang havde hun landets mest omtalte bryster. Men i dag er Jackie Navarros fortrin mindre, end de var dengang, hun første gang fik silikone i dem.

I mellemtiden har hun brugt en mindre formue på at gøre dem store ved to brystforstørrelser og efterfølgende fjerne 600 ml silikone.

- Ja, jeg vil tro, jeg har brugt omkring 100.000 kroner på det, siger Jackie.

Læs også: Se også: Se Navarros spritnye kæmpebryster

- Hvorfor valgte du at få silikonen ud?

– Det gjorde jeg, fordi det var nødvendigt. Jeg havde aldrig følt mig tilpas med dem efter anden gang. Så heldigvis havde jeg det valg at få dem fjernet. Hvis ikke jeg havde fået mere i anden gang, tror jeg ikke, jeg havde været lige så utilfreds med dem. Det var ikke et nemt valg og jeg brugte lang tid på at tænke over det. Jeg er glad for at kunne sige, at jeg traf det rigtige valg, siger Jackie, der tidligere blev omtalt som brystbombe.

Læs også: Se også: Dobbelt op på brysterne

Som billederne fra Jackies blog viser, er fordums storhed forduftet. I stedet er det en lettere afmagret kvinde, der toner frem.

- Jeg træner meget og holder styr på min kost. Men jeg har aldrig været fanatisk omkring min kost. Jeg er velsignet med et godt stofskifte. Jeg vil langt fra sige, at jeg sulter mig og jeg har altid kunnet holde min vægt uden at træne, så det er kun naturligt, at jeg bliver mere skåret, når jeg giver den fuld skrue med træning.

- Du virker lidt maskulin på billederne. Føler du selv det?

Læs også: Se også: Rør mine patter!

- Jeg mener ikke, jeg er mindre køn overhovedet. Og jeg føler mig langt fra maskulin. Jeg kan godt se, hvad du mener med billederne, men det var også lidt det, der var meningen med dem. Sådan ser jeg ikke ud, når du ser mig til hverdag. Jeg føler mig faktisk mere feminin i dag, da jeg også har muligheden for at klæde mig i alt slags tøj uden, at det virker vulgært. En stor barm kan virke voldsom og man skal tænke meget over de signaler, man sender, siger Jackie.

Læs også: Se også: Jackie Navarro: Mine bryster er for store

Der har en kæreste, der er fuldkommen ligeglad med, om barmen stritter provokerende.

- Min mand synes stadig jeg er flot, fræk og elegant.

- Fortryder du, du fik lavet brysterne så store?

Læs også: Se også: Jackie fik nye store læber

- Det ved jeg ikke. Det er lidt svært at svare på. Hvis du spørger mig, om jeg vil have 100.000 i hånden nu og de bryster jeg havde til at starte med, ville svaret nok være JA. Der er jo næsten ingen bryster tilbage. så der er jo ikke meget fylde tilbage. Men det på grund af min vægt. Jeg har mistet en del fedt over det hele, efter jeg har født, siger den nye Jackie.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik