Persondata politik

Mor udsender bog om Amalie

Forlaget Mellemgaard har skrevet kontrakt med Charlotte Lytton Kejser, siger hun

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Nu kommer der sandelig også en bog om sprogets mester, Amalie - kendt fra diverse reality-programmer og hendes turbulente forhold til kæresten, 'Ulven' Peter Birch.

Hendes mor, Charlotte Lytton Kejser, der har skygget datteren gennem livet, har skrevet bogen, og netop i dag, siger hun til Realityportalen.dk, har hun underskrevet en kontrakt med forlaget Mellemgaard om at udgive den.

Læs også: Se også: Peter og Amalie sammen igen

Bogen kommer på gaden til april næste år.

Svedig under armen
- I dag underskriver jeg min bogkontrakt. Jeg er tør i munden, svedig under armene, men mine øjne stråletr. F..., jeg er glad, siger hun.

Læs også: Se også: TV: Rasende Amalie: Fuck af med dig, Peter!

Bogen har hun arbejdet på siden første sæson af reality-programmet 'Amalies Verden', og der har været andre forlag inde over, men deres krav har hun vendt tommelen ned overfor.

Velhavende og på røven
- Bogen handler om min opvækst, min vilde ungdom, ægteskaber og skilsmisser, opture og nedture. Om at være velhavende og på røven. Amalies opvækst, skolegang, nederlag og store kampe, siger Charlotte, der også lover afsnit om voldssagen mellem datteren og Peter Birch og deres kærlighedshistoie, 'som ingen faktisk kender'.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik