Persondata politik

Preben Elkjær banker Anne Linnet

Den tidligere landsholdsspiller er mere populær end den stormomsuste sangerinde

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Anne Linnet´s nye og meget roste bog ’Testamentet’ blev revet ned fra hylderne og fik massiv omtale på grund af de pikante afsløringer om hendes sexliv.

Alligevel vil danskerne hellere høre om, hvordan det er at være Preben Elkjær.

Hans ’Mit liv som Elkjær’ tæver nemlig Anne Linnet på hitlisterne.

En position, der vækker glæde hos Elkjær.

Læs også: Se også: Elkjær scorer gratis villa

- Det er fantastisk at være nummer et. Jeg vil ikke forholde mig til, hvem vi har overtaget førstepladsen fra, men det overgår vores vildeste forventninger, siger Elkjær

Linnet burde ellers være nummer et med den store omtale på diverse avisforsider. Men folkekære Elkjær er større i danskernes bevidsthed.

Selvom Elkjærs bog ligger øverst på hitlisterne, er han stadig overgået af den 31-årige fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic's bog, ’Jeg er Zlatan Ibrahimovic’, men Elkjær ser ham ikke som en trussel.

Læs også: Se også: Elkjær sagde nej til FCK

- Lige så snart min bog kan sælges til så lav en pris, så drøner vi forbi ham. Det er en super god bog, men den er jo også noget billigere, siger en selvsikker Preben Elkjær.

Han har en klar opfattelse af, hvorfor folk skal sætte sig og læse hans bog.

- Folk skal læse bogen, fordi det er en bog, der ikke er skrevet med den mening at hænge andre ud, som jeg synes mange andre sportsbøger har som forlæg. Det er en ærlig fortælling om professionel fodbold, mit liv og min karriere, og også hvad der skete efter jeg stoppede karrieren som aktiv. Alt det har Peter Sloth med helt vildt god research fået strikket utrolig godt sammen. Det må jeg sige.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik