Persondata politik

Gustav: Han havde ikke bacon på pølsen

Gustav fra 'For Lækker til Love' tegner nøgen englænder på sin første date, men bliver skuffet over, at hans penis er omskåret

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Mange danskere kan godt lide pølser i svøb. Det gælder også for den homoseksuelle Gustav, der i aftenens afsnit af 'For Lækker til Love' på TV3 skal tegne sin engelske date Jamie, mens han ligger nøgen på en seng. Gustav bliver dog hurtigt skuffet, da han finder ud af, at engelske Jamie er omskåret på sin penis og ikke har noget forhud.

Læs også: Se også: Gustav gav oprejsning

- Jeg har lidt svært ved at koncentrere mig. Jeg kan ikke lade være med at fokusere på pølsen. Det er sådan en vane, som jeg har, siger Gustav og bliver nærmest skræmt, da han konstaterer, at Jamie er omskåret.

- Du er jo omskåret, kan jeg se. Hvor er der bacon henne. Den er forsvundet. Der er ikke bacon på pølsen, lød det skuffet fra Gustav, der helt klart gav udtryk for, at han foretrækker pølser i svøb.

Læs også: Se også: TV: Vred Gustav udvandrer fra date

Gigantiske nosser
Fem minutter før var Gustav også blev meget overrasket over Jamies store testikler, da englænderen splitternøgen lå model for Gustav.

- Da jeg ser hans store klunker, tænker jeg: Han må virkelig malke meget - mælk eller sådan noget. Englændere de har bare store nosser, siger Gustav og hviner af fryd til himlen.

Læs også: Se også: Gustav sviner date til: Han ligner fede Dorit

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik